tirsdag 14. april 2015

Billig kunst til veggen

Finn Billig Kunst Til Veggen. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vi har kunsthåndverk laget av over 1kunstnere. Det er mange som tilbyr bildeprodukter i sjiktet mellom Ikea og klassiske gallerier.


Vi har gjort et utvalg av kunst som selges på nettet og som alle kan ha råd til.

Anne Angelhaug har nettgalleriet Galleri Angelshaug. Oppgrader raskt interiøret hjemme, på hytta, eller jobben, med eksklusive høykvalitet prints av fotokunst direkte fra utvalgte norske fotografer. Med slagordet Affordable Art sier det seg selv at her finner du kunst og pynt som vil kunne passe en lommebok som ikke helt er i kunstauksjon-kategori. Skal du kjøpe andres arbeider finnes det mange bilder som ikke koster flere titusen kroner. Gorilla-trykket av svenske Cassandra Rhodin er et tøft valg som vil se like bra ut i glass og ramme, som tapet opp på veggen med fargerik dekortape.


Ellers er det jo mulig å se for seg noe annet enn et stort bilde på veggen. Du kan jo også sette opp en enkel, litt lengre hylle hvor du f.

Er du en tilhenger av denne trenden, vet du at veggene trenger et blikkfang som skaper dybde i rommet og gjør interiøret litt mer spennende. Det er ikke alle som har råd til ordentlig kunst , eller har lyst å bruke store summer på bilder eller malerier, ofte fordi de vet at smaken stadig forandrer seg. Vær så snill, ligg unna veggen min! Det er så lett å si at noe er kunst , bare fordi det provoserer. Trusler provoserer, men jeg vil ikke kalle det kunst.


Kald krig provoserer, det er heller ikke kunst. Tagging provoserer, det er ikke kunst. Kunst på nett - Original kunst og limited editions fra nye, norske kunstnere. Absolutt ikke hørt av minimal levende fad? Gratis levering og full returrett.


Bilder På Lerret Billig bytt ut med. Du bestemmer selv hvilket beløp du ønsker å sette på gavekortet. Du kan kjøpe det på nett og få det tilsendt på epost digitalt, eller du kan kjøpe det fysisk i våre galleri.


Billig kunst Jeg har nettopp handlet på Studio Memoria og jeg er veldig fornøyd. De har godt utvalg, og det er ganske billig.

Ellers går det jo an å printe ut egne bilder og henge opp eventuelt. Det finnes jo noen kunstforretninger her og der, men de pleier å være temmelig dyre. Her snakker vi om masse som er relatert til kunst. Et maleri er selvfølgelig one of a kin men også grafisk kunst er unik samtidig som den er mye rimeligere. Et grafisk verk skal alltid ha et bestemt opplag, fra til 20 og en signatur av kunstneren.


Derfor kalles det original grafikk, forteller redaktør i Kunst , Nordens ledende kunstmagasin, Mette Dybwad Torstensen. Der kjøper man kunst som man har på veggen en stun og så bytter man det ut med noe annet når smaken forandrer seg eller man har lyst på noe annet på veggen. I Norge har vi en mer følelsesmessig tilknytning til bildene våre, mener Zondag.


Han mener det er interessant hvordan mange kjøper kunst kun basert følelser. Vegglamper passer også godt i kjøkkenet der de skaper en effektiv belysning som gjør det smidig og enkelt å lage mat. Mange velger også la en lekker vegglampe stå i sentrum på veggen i entreen som er like mye en praktisk belysning som en flott innredningsdetalj! Dette er en veldig flott eksempel på brukbar kunst som har en funksjon som kunstverk helt til den blir plukket ned og brukt av noen som trenger det.


I år gikk NRKs TV-aksjonen til Kirkens Bymisjon og arbeidet med å skape et varmere samfunn. Her kan du spørre om alt du måtte lure på når det kommer til innramming. Både Bolia-estetikerne som ønsker noe vakkert på veggen og de som går med Stone Island-gensere og digger mer trashy ting.


Usikker på hvor stor avstand det egentlig er mellom disse ytterpunktene, men jeg tror på sett og vis denne gruppen utgjør brorparten av dem som kjøper kunst hos oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg