torsdag 23. april 2015

Forskjellige interiørstiler

Vi guider deg gjennom fem forskjellige interiørstiler. Få tips, råd og inspirasjon til å finne din interiørstil. Det er mange forskjellige interiørstiler der ute, og her vil vi gå gjennom noen av dem, husk at stilene er i stadig endring, nye tilkommer, de gamle blir modernisert for å passe den nye tiden etc.


Alt er ikke svart - hvitt. Her har jeg samlet en liten bilde-oversikt over de forskjellige innrednings-stilene som er mest populære idag: Shabby chic.

Oversikt over interiørstiler. Begrepet er beslektet og ofte identisk med begrepet stilart som siden det nittende århundre er brukt i de forskjellige teoriene om kunstens utvikling. Periodebegrepet er tett knyttet til kunsthistorien og selv om det er vanskelig å definere presist når en periode starter og slutter et nyttig redskap i den kunsthistoriske vitenskap.


For at de forskjellige funksjonene i dette rommet ikke forstyrrer hverandre, må du imidlertid tenke nøye gjennom designen. Minimalism design i stuen din Og nå har jeg noe for deg som vil ordne en stue i stil med minimalisme, men ikke liker ultramoderne interiørstil. Selma har et solid og raffinert preg som passer perfekt inn i forskjellige interiørstiler.


Selma systemet består av framskap med lys, multimediabenk, bokhylle, kommode og nattbord.

Skuffer har stålskinner. Matchende møbler er Salina helseserien. Interiørstiler , del 1. Ektorp sofaen fra ikea er også genial siden du kan kjøpe trekk utenom i mange forskjellige farger,. Det finnes ingen fasit når det kommer til innredning.


Mange av oss liker å blande forskjellig interiør, og foretrekker å innrede med gjenstander som gjenspeiler personligheten vår. Dette kalles eklektisk stil. Miks gjerne loppemarkedfunn med designelementer, arvegods, fargerike tekstiler og interiørtrender. Alle er forskjellige og du kan dekke bord med unike tallerkener.


Brass Shelf Lamp fra danske Frama er lampe og hylle i ett, laget av rå messing. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide. Startsiden for jobb og karriere i Norge.


Her har vi valgt vaser med litt høyde på for at bordet skal få et elegant preg. Vi plasserte klare vaser i ulik høyde med forskjellige blomster langs midten av bordet.

I tillegg er det satt blomster i noen av telysholderne. Bordet bugner av blomster uten at det virker rotete og ødelegger den litt stramme stilen. Shop posters og kunstplakater på nett! Et moodboard er en kreativ samling av inspirerende bilder og elementer.


Vi lager kollasjer med forskjellige interiørstiler for å sette stemningen sammen med våre posters og kunstplakater. Bli inspirert av våre moodboards, og shop postere til din stil! Skandinavisk stil med fransk snert Theas vakre hus i Stavanger har en lys og lett stil. Vitrineskapet er et klassisk møbel som aldri går ut av moten. Hun har en forkjærlighet for skandinavisk og fransk interiør.


Et vitrineskap gir smart oppbevaring og en måte å vise frem dine flotteste gjenstander, samtidig som varene er trygge fordi de står bak glasset. I denne kategorien finner du mange fine variasjoner som passer til forskjellige interiørstiler. Det går helt fint å mikse stiler hjemme.


En bolig full av personlige gjenstander og forskjellige interiørstiler kan gjøre så boligen virker mindre interessant hos kjøperne og de vil kanskje bortprioritere å komme på visning. Et enkelt tips kan være å forsøke å holde en fargeharmoni. Blir det et hav av forskjellige farger og tresorter kan det virke rotete.


En fargepalett med hovedfarge, aksentfarger og kontrastfarge vil gjøre stilmiksen enkel. Er du romantisk, minimalistisk, tradisjonell, landlig, retro eller shabby chic? Mens noen sverger til etnisk inspirasjon, klamrer andre seg til typisk. Stilren matte som matcher mange forskjellige interiørstiler med sitt diskré og vakre mønster i stilsikker fargekombinasjon.


Ikke sklisikker bakside. På grunn av den mørkebrune tonen fremhever det møblene og interiørdekoren, og er derfor velegnet for mange forskjellige interiørstiler. Bestill rom på Radisson Blu Airport hotell, Oslo Gardermoen. Målet med boligstyling er å gjøre boligannonsen luftig og delikat og å gi både praktiske og stilige idéer til møblering samt å skape god stemning under visning.


Alle har åpenbart sine synspunkter på forskjellige stiler og hvordan det skal være, men det er mulig å markere disse tre forskjellige stilene som typiske Shabby chic stiler. Tre forskjellige Shabby chic stiler. Nordisk og engelsk samt amerikansk. Grunnlaget for stilene er det samme med lyse farger og patina på møblene.


Veldig mange har også en smak som har elementer fra noen forskjellige perioder - jeg liker f. Ellers liker jeg ikke den veldig overdrevne shabby chic stilen man ser overalt, eller minimalisme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg