torsdag 16. april 2015

Uttrekkbar vindskjerm

Finn uttrekkbar vindskjerm hvis du ser nå. Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning.


UTTREKKBAR VINDSKJERM Tilpasses etter mål. Den vertikale rullegardinleveggen er en stående kraftig rullegardin i kassett. Levers i inntil meteres høyde og meter uttrekk. Ypperlig til bruk på plasser der det ikke er aktuelt å sette opp en permanent vegg. Levers med hvite eller grå profiler, velg mellom flere hundrede farger og mønster.


Med en levegg kan du skjerme uteplassen for vind eller innsyn om ønskelig. Europris har et bredt utvalg innen uttrekkbare levegger på rull! Mange har nydelige verandaer, terrasser eller uterom som benyttes til soling, kaffekos og hyggelig samvær.


Uttrekkbar vindskjerm

De færreste ønsker da innsyn fra naboer eller vind som. Nå kan du endelig nyte kaffen i fred på altanen uten at det kraftige sollyset blender deg, og uten at naboene ser hva du holder på med. Laget av 1 polyester. Til avskjerming mot sol, vind eller innsyn.


Bakkefestene og kassetten har store monteringshull på. HAGEN: En vindskjerm er en ekstrem fleksibel innredningsdetalj og den perfekte skjermingen mot kjølig vind. Trademax har en uttrekkbar vindskjerm som passer perfekt til hagen din.


Plasser den etter vinden, så får du alltid rolige stunder i den grønne oasen. Tenk om du kunne forvandle uteplassen til et nytt hverdagsrom? Fasade ZIP screen vindskjerm fungerer utmerket som levegg til din uteplass.


Fasade Zip screen vindskjerm gir deg fleksibiliteten til å utvide brukstiden av terrassen. Om ønskelig kan alt styres med en fjernkontroll eller smarttelefon! Moderne uttrekkbar levegg i svart polyester. Velg selv å skjerme for vind eller innsyn når det passer.


Uttrekkbar vindskjerm

Leveggen trekkes enkelt ut av kassetten ved bruk og føres tilbake på samme måte. En levegg som gir valgfrihet på uteplassen. Veggfeste, stolpefeste og gulvfeste i sort aluminium. Med en vindskjerm får du en lunere terrasse eller balkong, samt at den stenger for innsyn og kan skygge for sterk sol uten at du nødvendigvis mister all utsikt.


Vindskjermer finnes i mange varianter, noen varianter kan monteres fast i platting og terrasse, mens andre kan flyttes mer fritt rundt. På jakt etter uttrekkbar levegg? Scandic Markiser har et stort utvalg av produkter!


Uttrekkbar vindskjerm

Gratis befaring Konkurransedyktige priser Bestill her! Zip Screen vindskjerm går i ett med fasaden på bygget eller din pergola, samtidig som det sperrer for det meste av solvarmen og sollyset – uten å blokkere utsikten! Siro Levegg kan brukes på mange forskjellige måter. Hele installasjonen kan enkelt skrues fast på veggen.


Les mer om de forskjellige alternativene ved å trykke på bildene. Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Praktisk levegg som kan reguleres inntil 3m. Uttrekkbar levegg 6×m beige.


Kassetten monteres i vegg og trekkes ut i ønsket lengde. Festes enten i medfølgende veggfeste eller bakkemontert feste. Hvilke assosiasjoner dukker opp når du tenker på fritid?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg