torsdag 16. april 2015

Lammeskinn for 5punktssele

Lammeskinn for 5punktssele

Oppdag vårt store utvalg av kuskinn. Vi har ulike varianter og størrelser. Rent og kjent liggeunderlag til baby. Se vår nettbutikk og les mer her!


Et teppe i lammeskinn kan gi rommet mer personlighet og økt romfølelse. Fantastisk deilige lammeskinn! Korthåret lammeskinn i topp kvalitet med hull til 5-punktssele som kan brukes i både vogn og bilstol. Klinisk testet og godkjent for barnets sarte hud.


Naturlig og uten skadelige stoffer. Hull til 5-punktssele. Kan brukes i vogn og bilstol. Varmeregulerende og kan brukes hele året. Kan maskinvaskes på graders ullprogram.


Lammeskinn for 5punktssele

Et eksklusivt og mykt korthåret lammeskinn i høyeste kvalitet fra Segr med hull til 5-punktssele , perfekt underlag i vognen eller bilstolen. Bare lisensierte produsenter som oppfyller Woolmarks strenge kvalitets standard har lov til å bruke det. Klipt lammeskinn fra Fillikid med hull til 5-punktssele.


Lammeskinnetkan vaskes på ullprogram. Nå får du lammeskinn til 5-punktssele til kun 29- (Før 49-). Vognposen har en helkledd innside med mykt lammeskinn , som varmer godt på kalde høst- og vinterdager. Det sørger for en myk puteliknende støtte og er svært behagelig å bruke inntil babyens sensitive hud.


Lammeskinn for 5punktssele

Det følger med en børste du kan bruke til å fornye og forme fôret. Tilpasset for bruk av 5-punktssele. I faktum, kjøkken er viktig del av hus. Velkommen til Nøstebarn!


Passer til benk eller som gulvteppe. EN jungel alt som skal læres og forstå for oss førstegangs. Håper noen kank hjelpe meg. Beemoo Breeze er en behagelig sittepute til barnevognen, og den er tilgjengelig i flere fine farger. Denne seteputen har et nettingtøy som ventilerer godt og gjør.


Saueskinnet holder godt på varmen samtidig som ullfibrene puster, noe som gjør denne pelsen velegnet for bruk i all slags vær. Den er myk og behagelig inntil babyens sensitive hud. Pelsen er skreddersydd til barnevognene våre og tilpasset bruk av 5-punktssele.


Stelleveska i fargen Black Melange kan brukes som skulderveske eller ryggsekk. Den er lett å feste på vogna, ta av og justere for enkel komfort. Den kommer med sammenleggbar stellematte og avtagbar stellemappe. Håndvaskes på grader med lanolinsåpe.


Lammeskinn for 5punktssele

Fargen er mørkere enn på bildet! Våre saueskinn er ikke bukklipte og egner seg også godt til bruk for skinnfeller. Kjøp på nett eller i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg