mandag 8. mai 2017

Alpina ecl pro wc classic

Prisløfte, åpent kjøp og kostnadsfritt bytte. Utendørsjakker, bukser, sko, sykkel- og skiklær, klatre- og friluftsutstyr og mer! Skisko til tur, fjell og langrenn. Fantastisk kvalitet og gode priser!


Det unike snøresystemet sikrer perfekt passform til foten din. Til trening og konkurranser for de aktive.

Les tester og omtaler før du kjøper. Et unikt snøresystem sikrer perfekt passform til foten. Hæl-konstruksjonen gir meget god kraftoverføring og skifølelse. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.


Sammenlign tilbud fra Alpina. Dette gjør den nye modellen til en fullblods racingsko, der det ikke er spart på noe. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra nettbutikker og fysiske butikker. Trygt og sikkert hos Urverket.


Reebok Classic Online.

Check Out Our Latest Releases! Classic STRUCTURE Upper - Synthetics Lining - Textiles. Size Table Find a Dealer. Vi har skistøvler fra Alpina , Madshus, Fischer, Alfa og Salomon. Vi hjelper deg med å finne den skoen som passer deg best!


Polstring på de rette stedene, glimrende passform og perfekt hælgrep. ECL Pro WC er også stivet av på de rette stedene, for bedre støtte og stabilitet. Klassisk racingstøvel til langerenn, toppmodellen til Alpina. Hælkappe i plast, med tre forskjellige tykkelser. Vår råeste klassiske støvel er blitt enda bedre, med blant annet en nyutviklet innersko som sitter jevnere og tettere på foten, noe som gir enda bedre følelse med ski og underlag.


Ny 3D mellomsåle, for bedre vridningsstivhet. Vi er en spesialforretning for ski, kajakk, sykkel og løp. XXL har størst og best utvalg og klær og sportsutstyr til Xtra Xtra Lave priser. Hos oss finner du alt du trenger av fitnessutstyr. Alpina ECL Pro finner du hos Milsluker`n Sport AS.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Gratis retur og bytte. Velkommen til vår nye nettbutikk!

Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg