tirsdag 15. august 2017

Skinnsofa bohus

Få det koselig med en ny sofa som passer deg. La livet ditt innrede stua. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA.

Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Alltid lave priser og et stort utvalg! Sofaer til lave priser. Billige møbler med kvalitet hos Chilli.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. En sofa skal ikke bare være stilfull og matche interiøret i stuen, sofaen skal også være komfortabel og kunne romme både deg og dine gjester.

Bohus tilbyr Norges største utvalg av sofa, så her så her er du garantert å finne en sofa som passer perfekt for deg og ditt hjem. Har du allerede en skinnsofa i din stue, og lurer på hvordan du best tar vare på trekket? Eller har du lyst på en skinnsofa , men er usikker på om du klarer å pleie skinnet riktig? Hos Bohus kan du sette sammen sofaen akkurat slik du drømmer om. Utallige stoffer og moduler gjør valgmulighetene nærmest uendelig.


Men pass på: det er en del ting å tenke på når du skal velge ny sofa! Du kan klikke deg inn og se etter akkurat din skinnsofa online. Skinnsofaene vises med store og tydelige bilder. Se vårt utvalg og kjøp her.


Tørk av hele sofaen med en fuktig klut og deretter er det på tide å smøre inn skinnsofaen. Legg på et lag med lærbalsam, men vær nøye med at det er et middel som er spesielt beregnet for skinnmøbler. Om du skulle søle på din skinnsofa , ikke gnikk på flekken, men dytt forsiktig med en fuktig klut.


Et stort utvalg av skinnsofa til gode priser. Vi har både 2-seter og 3-seter- skinnsofa , skinnsofa med eller uten hjørne, skinnsofagrupper og modulsofa i skinn. Se hele utvalget her eller besøk oss i din nærmeste butikk.

Vi har et stort utvalg av skinnsofa i topp kvalitet til gode priser. Gi bu men ingen skambud blir besvart. En skinnsofa gir din innredning en følelse som er rustikk samtidig som den er myk, og som er moderne samtidig som den er tidløs, og det er akkurat derfor den passer inn i mange ulike innredningsstiler. Bohus Bohus har et stort utvalg 2-seter sofa i ulike farger og fasonger. Velg selv hva slags farge og stofftype du ønsker på din sofa.


Våre sofaer spenner fra små, nette modeller som passer i leiligheter og hytter, til romslige sofaer med mange sitteplasser. Designet på modellene varierer fra det. Hos oss skal du finne en sofa som passer akkurat hjemme hos deg!


Vi har sofaer til enhver smak som skal være prisgunstig, i ulike kvaliteter og sittekomfort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg