fredag 18. august 2017

Minidrivhus plantasjen

Minidrivhus plantasjen

Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder. Vi gir deg gode gartnerråd og veiledning slik at du lykkes med dine blomster og planter. Finn ditt nærmeste hagesenter her! Beste Priser Med Handlesmart!


Lindberg Norge - Redskaper i høy kvalitet, ngen knaster i skaftene! Plantasjen er det ledende varemerket for planter i Norden. Med våre over 1butikker i ulike formater og et voksende antall mindre butikker nærmere befolkningen i Norge, Sverige og Finland fortsetter vi å jobbe for målet vårt: å berike folks liv med planter. Bergen, Stavanger, Trondheim og deler av Oslo og Romerike. Fraktprisen for hjemlevering varierer avhengig av hvilke produkter du bestiller og hvor du bor- nøyaktig fraktbeløp vises alltid i kassen før du betaler.


Her finner du et utvalg minidrivhus for kultivering av spirer og stiklinger. Minidrivhus gjør det enklere å holde luftfuktigheten oppe. Det er spesielt viktig i begynnelse av kultiveringen, før planten har utviklet røtter.


Minidrivhus plantasjen

I denne perioden absorberer plantene vann fra luften, gjennom bladene. Uansett om drivhuset består av glass eller plast, så konsentreres solvarmen inne i huset. Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning. Norges største utvalg av lagerførte kvalitets drivhus og lysthus sikrer deg kort leveringstid!


Drivhus og veksthus skaper den perfekte lille kjøkkenhage. Du setter ned to eller flere buer pr pallekarm, og trekker duk over. Kan også brukes i kombinasjon med plast, men da bør du nok ha flere enn to bøyler på.


Minidrivhus plantasjen

Enkel løsning, men bør være effektiv nok. Moderne drivhus fra Grønt fokus! Vi sender over hele Norge. Legg til Kjøp og hent.


Palram minidrivhus Settet er en komplett alt-i-ett-løsning for planting av planter og urter. Vil du dyrke egne grønnsaker som tomat, agurk, paprika og chili, eller prøve ut planter som krever et. Størrelsen gjør at drivhuset passer bra på terrassen eller balkongen, og det har lagringsplass under plantebordet til det man trenger av gjødsel og redskaper. Du som er glad i selvdyrking finner blomsterløk, frø, stiklinger, grønnsaker, krydder, poteter, løk og sopp, samt minidrivhus , vekstlys, plantekasser og annet nødvendig tilbehør. Grønt Fokus leverer drivhus over hele Norge og har et stort utvalg.


Drivhus fra Dancover – lag din egen avling med godbiter Drivhus har vært populære i mange år, men interessen har økt de siste årene samtidig med vår økte. Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovin hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede.


Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg