fredag 4. august 2017

Bordpynting konfirmasjon

Mester Grønn butikk nær deg! Vi selger blomster over hele Norge. Finn din nærmeste butikk her! Vi har også flotte konfirmasjonsinvitasjoner i ulike design og gjestebøker hvor gjestene kan skrive sin egen hilsen til konfirmanten.


Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.

Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Konfirmasjon er en feiring full av tradisjon. For noen er det markeringen av at man går inn i de voksnes rekker, for andre er det en bekreftelse på sin tro. Det er en dag som feires sammen med familie og de nærmeste, med mat, kaker, gaver og taler. Stas opp med bordpynt og annen pynt til din konfirmasjon ! Et mye større utvalg av bordpynt til konfirmasjon selges i vår Selskapsshop!


Klikk på bildene for å se større versjon. Her er et lite utvalg av innen.

For deg som skal arrangere konfirmasjon ! Du finner tekst til konfirmasjonskort, tips om bordpynt og serviettbretting, blomsterdekorasjoner, invitasjoner, taler og sanger. Vi viser deg også hvor du kan kjøpe konfirmasjonssanger og taler til den store dagen! Ja da er jeg klar for å vise dere hvordan vi laget blomsterdekorasjonene til engelens konfirmasjon. Dette er bare ment som enkle tips til dere som har lyst til å gjøre dette selv.


Jeg er absolutt helt ufaglært og hadde aldri laget en dekorasjon i hele mitt liv før min søster viste meg at det ikke skal å mye til for å få flotte. Festen Starter Hos Oss - med servietter, bordløpere, bordkort, og mye annet bordpynt til dåp, navnefest, konfirmasjon og bryllup. Stort utvalg av servietter og god. Bordkort til glass - 9. Perlehvitt hjerte med ornament - 10pk.


Abonner deg på våre nyhetsbrev og kampanjer! Jeg skal selv hjelpe et ti-talls jubilanter å pynte deres, og gleder meg veldig. Av Gjest Skole-tema,. Pynte til konfirmasjon for en gutt. I helgen ble eldstemann konfirmert:) og han er en gutt som vet hva han vil.


Fargene valgte han selv, det var svart, hvit og mint-grønn.

Alle menigheter har påmelding til konfirmasjon , og denne informasjonen kommer direkte fra kirken der du bor. Om konfirmanten skal ha en Humanistisk konfirmasjon er påmeldingen på nett og den åpner vanligvis i begynnelsen av mai. Personalisering Festlige anledninger Jul Bryllup Dåp og baby shower. Vi gleder oss til Jul.


Ta en titt på tidligere julepyntetet stue her i Lisemorhaven om du vil. BORDPYNT KONFIRMASJON ! I helgen hadde vi konfirmasjonsfest for nest eldste mann i flokken. Gode råd Pia, jeg har vært gjennom konfirmasjon en gang før og sitter igjen med samme tankene - noe vi dro nytte av denne gangen. Pynt til konfirmasjon : stiler, prisklasser.


Vi nærmer oss vår og i mange hjem nærmer det seg også konfirmasjon. Mange ungdommer ser frem til denne dagen, og ønsker å delta i selve planleggingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg