onsdag 2. august 2017

Lysthus

Vi utfører alt innen glassmester- og glassarbeid. Gratis frakt, rask levering og gode priser! Finn Byggesett Lysthus. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vi har lysthus i forskjellige varianter og ulike prisklasser og ønsker deg velkommen til å se igjennom de forskjellige sidene på søket etter en hytte som passer for deg.


Et lysthus er lyst og vennlig: De store vindus partiene slipper både lys og natur inn og skaper en unik atmosfære der du kan nyte.

Ditt eget sted midt i naturen, et sted for avslapning eller sosiale samvær. Planlegger du å bygge lysthus , vinterhage eller hagestue? Her får du tips, råd og inspirasjon om alt som har med lysthus , vinterhage og hagestue. Noen ønsker et lysthus i hagen, mens andre setter det litt opp i skogen.


Felles er at det skal bli et samlingssted for koselige kvelder med gode venner. Hytta har skyvedører med direkte adkomst til svalganger og uteplasser. Lysthus med sin enkle form og rene linjer tilpasses lett terrenget.


Du kan velge mellom tradisjonell stavlaft og bindingsverk.

Vi selger og monterer lysthus , grill hytte, camping hytte, badstue,anneks, garasjer og carport for individuelle bestillinger, ønsker og visjoner. Sommerbutikken AS er Norges ledende leverandør av lysthus. Vi selger robuste, elegante og designriktige modeller fra svenske leverandører. Vi leverer over hele landet.


Bestill på nett eller ring oss på tlf. Et flott lysthus er prikken over i-en i enhver flott hage. Men det tar lang ti og koster mye penger å bygge lysthuset selv. Leverandør av Lysthus , boder og anneks samt grillhytter. Våre anneks lages på vår fabrikk i Sverige og holder en høy kvalitet beregnet for Skandinaviske forhold.


Lysthus åpner opp mot naturen og omgivelsene, og visker ut grensen mellom ute og inne. Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder. Et lysthus er en mindre frittstående bygning (ofte gjort av spinkle materialer) i en park eller hage, og gjerne bevokst av klatreplanter. Slike byggverk benyttes som regel til rekreasjonsformål, og ikke til boligformål.


Er du på jakt etter lysthus ? Willab Garden har ulike drivhus som passer perfekt som lysthus og skaper den koselige følelsen i hagen. Lysthus er ofte tradisjonelt runde, og vi har et stort antall modeller innenfor dette segmentet.

Billige lysthus som du enkelt bygger selv med et byggesett fra Polhus. De drømte om et hus med særpreg, og fant det for seks år siden, rett over veien for der de bodde, i Oldra utenfor Harstad. Etter en skikkelig oppussing, har Hulda og Arnt Håvard Slettnes laget sin drømmebolig med tilhørende hage og lysthus. Ei sommerstue i hagen. Et sted for morgenkaffe og avislesing.


Et ekstra uterom i ly for vær og vind. Din egen vesle skrivestue. Det finnes mange grunner til å drømme om et lysthus i hagen og mange muligheter for bruk.


Her kan du velge fra flere ulike grunnmoduler og designe din egen variant tilpasset eksakt slik du ønsker det. Dersom du trenger hjelp så kontakt oss gjerne så setter vi opp et spesialtilbud for deg. Vi fører et stort utvalg av vinterhager, hagestuer, verandaer i rustfritt materiale med polykarbonat tak og aluminiumsramme.


Kjøp i vår nettbutikk her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg