torsdag 24. august 2017

Omexco norge

Omexco norge

OMEXCO Den Belgiske tapetprodusenten Omexco produserer ”grenseløse” tapeter beregnet både for prosjektmarkedet så vel som for det private hjem. Her finnes alt fra enkle fibertapeter til bambus, sisal, kråkesølv, marmor, glassperler og chenille. Tapetene er mellom 90cm til 100cm brede og selges i løpemeter. Omexco tapet hevder selv de leverer noe av den flotteste tapeten i verden.


Omexco norge

Og det er vanskelig å være uenig i det. Omexco er ensbetydende med kvalitet og eleganse. Sortimentet er variert og man finner alt fra tapet laget av ulike naturmaterialer som bambus, vanlijeblader og abaca til flott storslagent tekstiltapet.


Intag er importøren av denne fantastiske tapeten i Kråkesølv fra Omexco. De produserer grenseløse tapeter til både prosjekt og privat markedet og Mica serien er vår bestselger. Denne kråkesølv tapeten har en bredde på cm. Prisen er pr meter og kun hele meter kan bestilles.


Omexco norge

Leveringstid - uker. This collection will take you for a joyful walk through the effervescence of the arteries of Manhattan, Chicago or Miami, full of eclectic and timeless influences. Sanderson er en velrenommert og innovativ Engelsk produsent av tekstiler og tapeter.


De vakre tekstilene er kjent for sine klassiske blomster, ofte i en blanding av. Rolf Sletvold Interiørsenter AS, og tilbyr et stort utvalg innen parkett, gulvbelegg, tapet og andre interiørartikler. Velkommen til en hyggelig handel! Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter. Spesialforretning for tapet og tekstil.


Produktene våre brukes i prosjekt eller i privatmarkedet og selges gjennom forhandlere, møbeltapetserere, entreprenører, og møbelfabrikker i Skandinavia. Norges største nettbutikk. Gjør et interiørkupp hos oss.


Vi har gulvbelegg, parkett, laminat så vel som fototapeter, tapeter. Utenom dette har vi også glassfiber, miljøstrie og veggfornyer i mange varianter. Borge Vinyltapet Boråstapeter Eco Mr.


Omexco norge

Kjente merkevarer og rimelig egenimport. Alt er bestillingsvare med ca 1-ukes leveringstid. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.


En enkel kort tekst som forteller hvilke tjenester Myhr tilbyr. Trenger du hjelp til tekst, gi meg beskjed :) Med vår ekspertise og solide erfaring kan vi ta ansvar. En av høstens heteste trender er denne Betong-tapeten.


En meget natur tro tapet med fiber-bakside. Ulike materialkombinasjoner i matchende farger kan gi en ordentlig zen-følelse. Fargene er myke, og flere av tapetene i kolleksjonen kan gjerne brukes på alle fire vegger. Alle våre ansatte har mellom – års erfaring fra bransjen. Dette gjør at du som kunde kan føle deg helt trygg på at vi kan jobben vår, og.


Slik unngår du luftbobler og andre tabber. Det var en tid da tapet var ut. Men nå har tapetet vært tilbake i interiøret i flere år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg