torsdag 10. august 2017

Hvordan lage bildevegg

Hos Photowall finner du en stil som er unik og personlig. Skap dit eget Lerretsbilde online. Les videre for å få inspirasjon til hvordan du kan lage din egen bildevegg. La kreativiteten styre.


Her får du gode tips.

Hvis du har gipsvegger er det veldig kjedelig å lage masse hull som er feil. Derfor anbefaler vi å først tegne opp bildene på gråpapir og henge dem opp på veggen. Gjør det nøyaktig slik at alt blir riktig, her teller millimeterne og!


Husk å skriv på hvilket bilde det er. Hvis bildet er større en gråpapiret, bare skjøter du på papiret. Du kan starte med et stort bilde i midten, eller et bilde du liker godt og som du ønsker skal være midtpunktet.


Les vår veiledning: slik lager du en bildevegg.

Men før du slår den første spikeren i veggen, er det en god idé å ha en plan for hvordan bildene skal plasseres i forhold til hverandre. Mange av favorittbildene våre ligger godt gjemt på mobiltelefonen eller på datamaskinen. Men hvorfor ikke henge de beste på veggen?


Klikk på bildet for å kjøpe hele eller deler av bildeveggen. Trenger du tips til hvordan du kan lage din bildevegg , kan du bla gjennom våre inspirasjonsrom og interiørstiler. Det finnes en app til å lage din egen bildevegg ! Last ned appen Iartview, ta et bilde av veggen du vil ha bilder på, lagre skjermbilder av bildene du ønsker og så last de opp for å mikse og matche din helt egen gallerivegg.


Linda Bjerrang forteller følgende om hvordan hun har valgt å dekorere interiøret i sitt hjeDet vi har på veggene representerer alle oss som bor her. I tillegg så blir det litt som å ha et fotoalbum på veggen, da det er plass til mange bilder. En bildevegg i hjertet av stuen. Vi henger for eksempel opp bilder fra ferien. Når man skal lage en bildevegg er det viktig å holde seg til én fargepalett for å forhindre visuelt kaos.


Hvis du bare skal ha sort-hvite bilder i collaget ditt kan det se bra ut å male rammene i ulike farger. This site uses cookies to give you the best experience. If you continue to use our service you agree with the use of such Cookies.


Har du tenkt til å lage en bildevegg i høst?

Sild er enkelt å lage , men vil garantert imponere gjestene dine. Perfekt til julens lange frokoster eller som spiselig gave til den som har alt. Husk at sildesalaten bør trekke i minst ett døgn før du serverer den.


Hvordan lage kjøttkaker. Kjøttkaker er enkelt å lage fra bunnen av selv! Vi viser deg hvordan du lager kjøttkaker og kommer med tips på tilbehør til kjøttkakene. Har en vegg jeg lenge har tenkt å dekorere på samme vis, men har utsatt det kjempelenge fordi jeg har vært usikker på hvordan jeg skulle løse det på best måte og det har du ordnet for meg nå, så flott :) Nå gjenstår det bare å mobilisere mannen opp av stolen en kveld og sette igang ;) Ønsker deg en koselig førjulstid. Men du kan ganske enkelt lage flotte rammer selv, f. Grunnen er at det er snakk om to rammer inni i hverandre.


For å få sveveeffekten, skal det være 5-mm “luft” rundt hele veien. I hjørnene settes listene sammen med stifter på baksiden av den bakerste listen. Dere som har laget spilehimling, hvordan har dere gjort det for å fått det helt rett?


Synes de prefabrikerte modulene fra de forskjellige produsentene ble for kostbare, så tenker å gjøre jobben selv. Vi skal bruke hvitlasert kvistfri furu. Har dere brukt dykkertpistol eller bor?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg