tirsdag 1. august 2017

Kabelpark norge

Super bilferie i Norge med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Finn din ferie i Norge. Kjør selv ferie i hele Europa. Masse av opphold med høy rabatt.


Gratis i helgene i Mai. Dette vil garantert gi dine ansatte en uforglemmelig opplevelse. Ta kontakt med oss så hjelper vi gjerne med planlegging - med eller uten overnatting. Pris kr 25- pr barn inklusiv alt av utstyr. August: Åpent alle dager fra 1. Parken er laget for at alle skal kunne ha det gøy.


Alle som liker vann og fart kommer til å kose seg her. Om du er nybegynner eller proff ingen rolle. Kun to kabelbaner i Norge. Dermed ville nok en sentrumsnær kabelpark garantert bli kjær for mange: – Gjennom årenes løp har jeg sett hvor mange som lar seg glede av liknende tilbud.


Juli kjører vi Piratcruise hver dag i vanlig rute. Kabelbanen har fem master og en 5meter lang wire som drar inntil seks kjørere av gangen rundt banen. De fleste har eget bad og noen har wc uten dusj. Norges beste lekeplass for alle som er glade i vannsport.


Kabelparker er forholdsvis ferskt i Norge og det finnes pr. Langsmed banen er det utplassert hopp og rails, som i terrengparker i skianleggene. Wakeboard - snøbrettkjøring på vann! Takk til alle som sender oss meldinger her på facebook, via vår nettside og på mail for å høre hvordan det går og som gir støtte til prosjektet. The competition will be held at august 16th- 18th.


The park will consist of brand new Unit obstacles, fresh from the factory. Sengeplasser fra til pers. Sesitec innovativ kabelpark produsent Vi leverer en komplettpark opplevelse. Et helautomatisert system som hjelper deg med drift, billettsalg og driftsdata. Dette hjelper deg til å drive kabelparken så effektiv og feilfri som overhode mulig.


Dysleksi Norge – for alle med lese- og skrivevansker, språkvansker og matematikkvansker. En kabelpark er et wire-trekk 8-meter over vannflaten, med tau ned til utøveren, som blir ført rundt banen. Kalberg, Thomas Sørensen, Mathias Sørensen Innledning Vi ønsker å skape en arena for mestring og motorisk utvikling som passer for alle – en arena hvor hvem som helst kan oppleve mestring, utvikle seg motorisk og drive med fysiske aktiviteter med lek og moro som hoved-motivasjon.


DYSLEKSI ØVRE TELEMARK INVITERER TIL AKTIVITETSDAG LØRDAG 2. SEPTEMBER Sted: NORDSJØ KABELPARK ,AKKERHAUGEN kl 12. Dette synes vi er viktig, slik at vi kan komme sammen og oppleve mestring. Les også: Her bør du kite i Norge – Det er skissen på den ideelle setupen, men alle disse elementene er nødvendig for at dette skal fungere.


Kommunen ønsker å gjøre noe med Rosanes. Vannski, wakeboard og tube finner du hos XXL. CWB, Connelly, Proline er bare noen av merkene vi har.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg