tirsdag 15. august 2017

Reparere slitt skinn

Mote til rett pris - Shop enkelt online hos Bubbleroom - Mange kjente merker! Skinn kommer i bare én naturlig finish, og med litt hjelp og riktig vannbaserte produkter kan du enkelt reparere skinn , gjenopprette skinn farge, og gjøre det mykt og smidig igjen. Det første skrittet for å lykkes med å bevare, gjenopprette eller reparere slitt og ødelagt skinn , er å gå for kvalitet i de produkter du bruker. Man finner mange typer skade på skinn og lær.


Men også hull i skinn , riper, revner og sprekker. Katteklor på skinn er heller ikke uvanlig. På denne siden finner du bilder av ulike skader på skinn.


Våre spesialprodukter for å fjerne flekker på skinn kan bli kvitt selv de værste flekker. Revner, riper, brennmerker og hull i skinn kan repareres med Colourlock Liquid Leather, Lærlim og GLD-penn. Vår fyllmasse til skinn (Liquid Leather) er nyttig når man skal reparere hull og dype riper.


Påfør på baksiden av flengen og press hardt, så er du ferdig. Colourlock Rep Glue lar deg enkelt og kjapt reparere små skader i ditt skinn. Mer igjen igjen på skinn kan føre til at reparere prosessen mislykkes.


Gni et lag av lær prep løsning over den slitte skinnsofa, som arbeider i små seksjoner. Skrubb overflaten på sofaen med en myk klut for å åpne porene i skinn. Skinnet skal tørke helt, som tar minutter til en time, før du fortsetter. Dersom skinnet er for slitt til å bli reparert, anbefaler vi å trekke om hele eller deler av møbelet. Vi frisker opp igjen originalfargen og reparerer smårifter og skrapemerker.


Reparere slitt skinn

Det kan vår møbeltapetserer-avdeling hjelpe deg med. Reparasjon av skinn : Under kan du se bilder av referanseprosjekter utført på vårt verksted. Overflatebeskyttelsen som er påført skinnet av garveriet kan bli ødelagt, falmet og slitt , selv om man har gjort sitt beste for å holde det vedlike. Falmet og slitt skinn.


Det er fullt mulig å gjenskape en sterk og holdbar overflate i riktig farge som vil være slitesterk og varig. Hull i skinn sete, hvordan reparere ? Produktene våre produseres av Lederzentrum GmbH, et selskap med lang fartstid i både bil- og møbelindustrien. Logg inn for å følge dette.


Vi ønsker å tilby produkter som er enkle i bruk, og. Alt innen vedlikehold og reparasjon av skinnseter, sittemøbler, terapibenker etc. Hos Skinnassistanse kan du være trygg på at du. Hvordan å reparere slitt Auto skinn Auto skinn blir slitt og sprakk over tid fra tunge sete trafikk, søl og skraping fra mennesker får ut av bilen.


Du kan gjenopprette den slitte skinn med de riktige produktene og presis omsorg i bare noen få minutter. Noe latt tilbake på skinn kan føre reparere prosessen til å mislykkes. Tørk den slitte skinnsofa ned med varmt såpevann for å fjerne smuss , kroppsoljer eller andre forurensninger.


Reparere slitt skinn

Selv om skinn er et meget slitesterkt materiale, vil sitte på en skinnsofa dag etter dag uunngåelig føre til slitte flekker der det er mest trafikk. Hvordan fikse en Slitt Spot på en skinnsofa Slitte flekker på en skinnsofa er ofte et resultat av mange års behagelig service. Vil farging av rattet funke bra? På vårt verksted i Bergen, farger skinn som er falmet eller misfarget, reparerer smårifter, ødelagte varmetråder og skifter sammensunket skumplast.


Dersom du har bilseter eller annet bilinteriør som allerede er slitt , kan vi også hjelpe deg. Har et ganske slitt BMW mtech ratt og lurer på om slikt dette varer på ratt osv? Alle typer skinn trenger regelmessig pleie og vedlikehold. Dersom noen deler er for slitt til å repareres, kan vi skifte ut den delen. Vi i Oslo-Skinnspesialisten AS tilbyr farging og restaurering av skinn som er falmet eller har deler hvor fargen er slitt vekk.


Dette slipes så ned og gjentas helt til strukturen blir bra nok til å farges opp igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg