torsdag 10. august 2017

Fargeblyanter sett

Til tegning og fargelegging på papir. Her finner du alt for din skaperlyst. Velkommen inn, gjør et kupp! Alt innen skriveredskaper til skole og kontor. Rimelige priser, 1-dager levering.

Utfordrende leker til barn med intellegent lek og læring. Hos Lekeakademiet har vi leker til barn i alle aldre, samt barnslige sjeler. Norges laveste priser på en rekke tegneartikler. Større sett med fler farger og mulighet til flere variasjoner. Praktiskt set som gör det enkelt att använda och plocka ihop.


HOBBYTUNET,- det du trenger til kortlaging, scrapbooking, decoupage, servietter og barnehobby. Spesialister på decoupage. Ordre over 60- fri frakt.

Ant Legg til i handlekurv. Disse nettsidene bruker såkalte cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen på våre sider. Kul liten pakke med fargeblyanter ! Pakken er laget i papp og dekorert med kule romraketter og planeter. Inni finner du små fargeblyanter i ulike farger, som også har verdensromprint utenpå. Genialt å ha med i skolesekken eller gi vekk i barnebursdag!


Derwent sett - Ulike sett med fargeblyanter fra Derwent: Inktense, Artists, Coloursoft, Watercolour, Metallic, Pastell med flere. Leker til barn i alle aldre, samt barnslige sjeler. Ett mindre sett som gjør det morsomt å fargelegge. Staedtler fargeblyanter Ergosoft, trekantet kropp, bly i assorterte farger hos staples.


Bestill online i dag få rask levering. Lyra fargeblyanter , Ferby og Groove. Sett med stk fargeblyanter , linjal og viskelær. De fleste barn liker å tegne og fargeblyanter er vel noe de aldri kan få nok av.


Med fargeblyanter med klistremerke av de selv på esken gjør det nok ekstra gøy å ta frem blyantene og tegne i alle regnbuens farger. Disk opp med en morsom aktivitet til barnebursdagen!

Fargeblyanter med klistremerke med ditt foto. Om man vil farge innenfor eller utenfor linjene er helt opp til den enkelte, men fargerike monstre vil hvert fall. Vi har blant annet fargeblyanter fra Faber-Castell og tusjer fra Djeco og Penol.


Her har du mulighet til å kjøpe sett med fargeblyanter i forskjellige farger. Det er litt morsommere å gjør lekser, tegne tegninger og skrive beskjeder når man har fine fargeblyanter eller tusjer. Tegneutstyr fra Kunstnerutstyr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg