torsdag 17. august 2017

Drivved bad

Lave priser og rask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Mange alternativer i dusjløninger. Mega stort utvalg av badekar.


Lekker design, nyskapende detaljer og gjennomtestet kvalitet. Vi har skapt løsninger som kan passe til alle rom og alle budsjetter!

Closefit badene våre lages etter ønskede mål og utforming. Fra høsten vil vi tilby eksklusive foredlede materialer av drivved og produksjon av møbler og diverse brukskunst. Vi starter opp i samarbeid med Akershus energi, Sørum kommune og Bingen lense-minneforening, med foredling av drivved ved Glommas bredder. Jeg hadde lyst til å lage i ekte drivved , men det blir solgt ut på finn så utrolig fort, og jeg har dessverre ikke tid til å plukke det selv.


Tips: Du kan få til drivved fargen ved å lage en blanding av del hvit (vannbasert) maling og deler vann. Mal greiner du finner (som er fri for bark) ett eller flere strøk til du får effekten du er ute etter. Lady har også en egen maling som heter drivved , som har en flott matt effekt og den helt rette gråfargen.


Baderomsmøblene er viktige men de må velges med omhu.

Materialvalg for baderomsmøbler er svært viktig siden de er utsatt for mye fuktighet. See more ideas about Photo and video, Rustic bathroom vanities and Lodge bathroom. Det er dessuten store. Nå kan du innrede badet mer helhetlig enn noen gang.


Sett sammen din personlige og optimale løsning. Nyt våre peneste bilder av vakre og fine baderom i ulike stiler, og la det inspirere – uansett om du skal innrede et lite eller et stort bad. Her er det plass til mange ulike personligheter. Velkommen til INR – Iconic Nordic Rooms. En nydelig lampe av drivved.


Alt du trenger er en enkel lampe, ståltråd og selvfølgelig drivved. Et par timer senere har du en tøff lampe du kan vise frem til gjestene dine. Vis frem de fineste klærne dine! Glattpanel i furu fra Moelven. Rammen til speilet kommer fra en gammel planke de hadde i huset.


Innredningen har de bygget av vanlige planker, som de beiset med drivved -beis, basert på denne oppskriften. Malte respatexplatene i ny, trendy farge. Gulvet kan se ut som fliser, men er et godkjent våtromsbelegg, som paret fant på tilbud.

Fargekode: deler fargeløs base, deler drivved , del valnøtt, del hvitkalket). Fargeløs base er interiørbeis uten noe tilsatt fargepigment. Bland alt sammen (base og ferdig beis) i en stor bøtte. Linn Bad AS er den største norske produsenten av baderomsmøbler. I meir enn år har vi utvikla design og produsert baderom.


Vi tilbyr også servantar, speglar og. Overflate og rengjøringsvennlighet er også viktig å tenke på ved valg av baderomsmøbel. Et stort baderomsmøbel gjør ofte at badet virker større.


En mørk farge på et lyst bad vil fungere som en kontrastfarge mot det lyse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg