torsdag 31. august 2017

Alpina esk

Skisko til tur, fjell og langrenn. Fantastisk kvalitet og gode priser! Her kan du gjøre årets kupp! Bredt utvalg innenfor rulleski, sko, klær og friluftsprodukter for året rundt.


Alle produkter er av høy kvalitet og nøye utvalgt av faglært personell.

Utendørsjakker, bukser, sko, sykkel- og skiklær, klatre- og friluftsutstyr og mer! Trygt og sikkert hos Urverket. Mange av dagens skistjerner (blant annet Petter Northug jr, Charlotte Kalla, Anders Gløersen, Eirik Brandsdal mfl.) bruker denne støvelen.


Du finner den i butikken, den må bare prøves på foten! Den passer ypperlig til trening og konkurranser for de aktive. Carbon hælkappe og mansjett gir god kraftoverføring til skien.


Vi er en spesialforretning for ski, kajakk, sykkel og løp.

Alpina ESK Skate finner du hos Milsluker`n Sport AS. Les tester og omtaler før du kjøper. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.


Esk Pro fra Alpina er par sko for herrer som passer til langrenn. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse. World Cup-modellen til Alpina. I samarbeid med verdens beste skiløpere, har vi utviklet denne nyvinnende skøyteskoen i carbon for eliteutøvere. Alpina er først ut med denne nye konstruksjonen, som kalles Active Edge Carbon.


Dette er den nye carbon-skoen for skøyting for eliteutøveren, utviklet i tett samarbeid med verdens beste skiløpere. Lettere og svært presise. Alpina Competition er tekniske skistøvler, med 4Dry membran og Thinsulate isolasjon, som passer svært godt til trening og konkurranser for den aktive.


Karbon, karbon og enda mer karbon. Alpinas letteste, råeste og stiveste modell for skøyting. Maksimal kraftoverføring, minimal vekt.


Det er dette som er nøkkelpunktene for et mest mulig effektivt skøytetak.

ESK Pro Summer brukes av verdens beste langrennsløpere på rulleski. Alpina har tatt bort det utvendige materialet fra vinterskoen, som gjør denne luftig og behagelig på sommerstid. Skoen er laget enda litt mer torsjonsstiv enn vintermodellen, for maksimal stabilitet på rulleski. Den har nå også fått Xcelerator såle fra Rottefella.


ESK skate har plast hælkappe og bøyle i karbon som bidrar til god støtte og masse kraftoverføring ned i skien. På innsiden av skoen er det dekket til med silikon knotter som hindrer at foten ikke sklir inni skoen. Nytt innvendig materiale gir også økt komfort. Excelerator såle fra Rottefella. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.


Sammenlign tilbud fra Alpina. XXL har størst og best utvalg og klær og sportsutstyr til Xtra Xtra Lave priser. Hos oss finner du alt du trenger av fitnessutstyr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg