fredag 25. august 2017

Mikke mus kostyme voksen

Finn Kostymer for Voksne til Temafesten. Se vårt store utvalg! Mikke Mus kostymer og tilbehør på ett sted. Karnevalsklær - CoolStuff. Kjøp på Norges gadgetmekka!

De beste kostymene på nettet. Trenger du et Mikke mus kostyme for Voksen til kostymefesten, halloween, eller en annen morsom anledning? Kelkoo hjelper deg å sammenligne priser på kostymer! Vi har dem i alle forskjellige stiler og i alle aldre, og de er perfekte for å hedre Disneys mest berømte mus. Settet inneholder jakke m. Tilgjengelig i størrelsene: Standard og X-Large.


Inkluderer: Helkroppsoverall med jakke, hansker og hodeplagg.

Materiale: 1 Polyester. Løve Kostyme Soft Plysj Unisex Voksen. For ikke å glemme de svære gule skoene han har på foten er Mikke som navnet tilsier en mus. Han kan du passe inn med kostymer fra andre Disney filmer klassikere og generelt Film og TV temaet. Eva Cathrine Barbala har også hatt fokus på gjenbruk når hun skulle lage kostyme til sønnen sin.


Kostymet er rett og slett bare en svart genser og en rød tights med store filtknotter som knapper. Finn din favoritt, og bestill her! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Stort utvalg av kostymer til enhver behov og anledning.


Finnes i størrelsene: Small, Medium og Large. Alltid gode tilbud og rabatter. En Mickey drakt er ganske enkel å lage hjemme, og du kan bare trenger å kjøpe noen få elementer. Han har gjennom årene vært veldig populær blant barn og voksne.


Nå har du anledning til å kle deg ut selv og lage en magisk stemning på bursdagsfester eller andre barnearrangementer. Du kan også få oss til å komme kostymert og underholde barn på eventet ditt.

Den største nettkatalogen med offisielle Disney kostymer. Vi har også en mengde andre varer som caps, piercing, klokker, morrosaker. Vi har norges største utvalg av kostymer for voksne og barn!


Billige priser og gratis frakt på alle ordre. Bli sjefen over alle Disney-figurer, faren i musehjemmet og musen alle elsker! Informasjon om KLASSISK MIKKE MUS KOSTYME BARN.


De kan hjelpe deg med å finne butikker og nettsteder og andre ressurser som selger Disney kostymer og andre vintage elementer. Søt Minni Mus prinsessekjole til barn. Rød kjole med hvite prikker.


Kjolen har puffermer og et trykk av Minni på brystet. Dette kostymet er et glimrende valg hos små Disney fans. Kommer i størrelse 3-år, 5-år og 7-år. Mulighetene er uendelige! Du finner garantert et kostyme som faller i smak.


Vi har sortert kostymene etter kategorier, slik at du enkelt kan finne et kostyme som passer til den temafesten du skal på. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg