onsdag 30. august 2017

Morsomme bøker til far

Billige bøker på nett! Finner du ikke pensumboka? Litteraturviteren og bibliotekaren kommer med sine anbefalninger. Stort utvalg av bøker. Alle ordre over 2er fraktfrie!


Morsomme bøker til far

Velkommen til Haugenbok. Norges raskeste nettbokhandel. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Altfor få, ifølge komiker og ungdomsbokforfatter Terje Torkildsen. Han mener humor er et viktig virkemiddel som kan få ungdommer til å lese mer, og sier til NRK at han ønsker seg flere morsomme norske ungdomsromaner.


Han får støtte fra bokbransjen for øvrig. Drangsholt viser til Agnes Ravatn, Olaug Nilssen, Heidi Linde og Erlend Loe som andre morsomme forfattere, men påpeker at humoren kanskje ikke er det mest fremtredende i bøkene deres. Akkurat det gjelder mange norske bøker. Det er mye humor i moderne norsk litteratur, uten at bøkene bare er morsomme.


Han gleder seg til å se kone og barn. Men det gamle huset ser fremmed ut, og navnet hans er strøket vekk fra navnefeltet på postkassa. Et nytt navn er satt inn: Egil Hegel. Doppler tror bunnen er nåd men krenkelsene har så vidt startet. Dette er tredje bok om Andreas Doppler.


Bukkene Bruse Aktivitetsbok finnes også, med morsomme og akkurat passe utfordrende oppgaver til alle Bukkene Bruse-fans, pluss klistremerker man kan bruke slik man vil. Serien Løveunge (4-år) Lettleste bøker finnes i ulike vanskelighetsgrader, og er fine å introdusere rundt skolestart. Vi tror grunnen til det er at bibliotekene og skolene samarbeider mye. Biblioteket inviterer klasser til biblioteket, og vi drar også på besøk til skolene for å snakke om bøker og inspirere til lesning, sier Toril Høimyr ved Deichmanske bibliotek. Også andre steder i landet har utlånet av bøker til barn økt.


Morsomme bøker til far

Morsomme bøker , Barn, Ukategorisert. Rare Reidar av Rut Granli Reidar og foreldrene skal feire Halloween. Reidar vil være en skummel hai, så skremmende at alle vil skrike av skrekk når de ser ham. Men det er moren som syr kostyme til Reidar og dessverre ligner han mer en død sel når han prøver drakten på. Selv om boka er trist i at den handler om et far -sønn forhold som feiler, er det formen til Solstad som gjør det morsomt: Den eleverte stilen og de lange analyserende setningene som borer inn i banale hendelser.


Her er barnequizer som passer for barn i forskjellige aldre, fra år og opp til år. Tor vil lese bøker , men far vil at Tor skal bli en tøff gutt. Gode illustrasjoner og gjenkjennelig tema. Man kommer ikke unna bøkene om Doktor Proktor når man skal lage en oversikt over morsomme barnebøker. De elleville historiene til Jo Nesbø er fornøyelig lesning for store og små.


Morsomme bøker til far

Bøkene har etter hvert blitt til to filmer og ett teaterstykke, og med fire bøker i serien blir vi ikke overrasket om det kommer flere filmer i fremtiden. Medlemmer får gode velkomsttilbu bøker til lave priser og et stort utvalg smarte produkter til gunstige medlemspriser. De velger ut og presenterer bøker spesielt tilpasset det enkelte medlemmers interesser.


Som medlem har du tilgang til Min side hvor du kan finne all informasjon om ditt bokklubb-medlemskap. Fri frakt over 29-. Espen Herbert er en slags moderne Emil som vil alt godt, men som ergrer vettet av de fleste.


Morsomme bøker til far

Løven, heksa og klesskapet. Vi får høre om alle de morsomme tingene de gjør. Boka er fint illustrert og den har tegnillustrasjoner til utvalgte ord. Boka finnes både på bokmål og nynorsk. Vitser er til for å spre glede.


Vi har vitser i mange forskjellige kategorier som advokatvitser, svigermor vitser og mye mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg