onsdag 9. august 2017

Frostrøyk jotun interiør

En lun og lys grålig tone, - perfekt for den som ønsker seg en varm helt lys farge på veggen. Den rødlige undertonen skaper varmen, mens det grålige preget gjør den dempet i uttrykket. En varm grå-hvid farve fra Jotun. Marine, Protective og Powder Coatings. Står godt til andre varme farger som lune gråtoner og varme rødtoner.


Jotun LADY svarer: Hei igjen:-) Kokos og Space er gulere, mens Tidløs er grå. I denne filmen lærer du hvordan påføre Jotun Panellakk for å fornye gulnet og tidligere behandlet treverk. LADY Interior Finish tre- og panelmalings spesialtilpassede formulering gjør det enkelt og raskt å male panel og paneltak. Det betyr at den passer langt bedre til Klassisk Hvit, Letthet, Egghvit og Bomull. Frostrøyk er mørkere enn Bomull i så måte.


Lisbeth Larsen, Global Colour Manager, Jotun. Det handler om tankesett og livsstil. Det nye fargekartet presenterer tidsriktige farger som gjenspeiler trender og tendenser innen moderne, urbane livsstiler. Fargekartet inneholder tre temaer – tre historier om personligheter og tankesett, fortalt med farger.


Håper også du fant en favoritt blant fargene over? JOTUN FARGETRYGGHET: Ved å bruke Jotuns produkter er du sikret at resultatet blir nøyaktig lik våre fargeprøver. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.


Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun -produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun -produkter. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhol gulv og møbler. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør , får du ved å velge LADY Pure Color supermatt eller LADY Balance matt.


Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør. LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Aller helst skal de virke avslappende, og i sin egen leilighet har hun gått for avstemte. Når du velger våre malinger, lover vi at malingsfargen blir lik fargen du valgte fra ett av våre fargekart eller Jotun Fargesenter Inne. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for.


Den er kanskje en av Norges mest attraktive husfarger for tiden. Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser.


Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Havforskningsinstituttet har nå åpnet for søknader om å delta i størjemerkingsprosjektet langs vestlandskysten til høsten.


Dette er ikke et fiske hvem som helst. Rosa kan brukes til langt mer enn man kanskje skulle tro! Nina Klæboe Mørkve er Skandinavisk Fargesjef i Jotun AS og vet nesten alt om den populære gråfargen. Hennes beste råd er å teste farger, møbler og materialer sammen før du velger veggfarge. En kald grå vegg mot en varmgrå sofa, kan plutselig få sofaen til å virke på både gul og skitten i tonen, mens veggen på sin side drar seg blålig og kal forteller fargeeksperten.


Når du velger en interiørmaling fra Jotun kan du være trygg på at produktet leverer på alle disse egenskapene. Velg malingen med de produktfordelene som dekker dine behov. LADY BALANCE Vakre, matte vegger og godt inneklima.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg