onsdag 23. august 2017

Lukket visning åsgårdstrand

Hotellopphold med mat til fantasipris - Se våre tilbud her! Finn din ferie i Norge. Kjør selv ferie i hele Europa. Masse av opphold med høy rabatt. Se detaljerte kart, skråfoto, veibeskrivelser m.

Velkommen inn bak dører som ellers ville vært lukket for en eksklusiv visning. TV og når du vil på Viafree! Lukket visning ser du tirsdager kl. De hjelper oss å huske deg og dine valg her på TV3.


I Sande tar eiendomsmegler Sanna Damhaug turen til Jarlsberg brygge der toppleiligheten i det nye boligkomplekset skal selges. Leiligheten består av to etasjer og. Denne gruppa er for de som forbereder markedet.


Villaen på over 6m kan bl.

Nok en gang åpner meglerne Nils Nordvik, Sanna Damhaug, Espen Hordnes, Øyvind Olstad og Fredrik Lilloe dørene til de råeste krypinnene på markedet – både utenlands og i Norge. Romslig enebolig med panorama utsikt og solrik beliggenhet. Forhold som kunne vært oppdaget på visning , er normalt ikke en mangel. De har besøkt en del boliger i Oslo, men også på Sørlandet og andre steder på Østlandet.


Boligen ligger på toppen av Bygdøy allé i en de mest ettertraktede delene av Frogner. Flere meglere opplever at en budgiver i forbindelse med en budrunde, opplyser at budet skal holdes hemmelig. Dette krever aktsomhet fra eiendomsmegler. I programmet tar norske meklere seerne med inn for å kikke på svært eksklusive eiendommer.


I tirsdagens premiere får vi blant annet innblikk i Norges dyreste hytte. Den koster millioner kroner og ligger på Geilo. Du kan streame populære serier og hele sesonger med mulighet til å last ned til mobil og nettbrett. Luksusboligmarkedet på Mallorca er hett. Vi spiste piknik i hagen til Michael Douglas og tok helikopter til neste visning.


Her finner du alt du trenger å vite om Åsgårdstrand. Hvis du skulle invitert til lukket visning , hvilken eiendom skulle det være? Dette er en helt unik og eksklusiv villaleilighet på Snarøya.

Panoramautsikten er spektakulær, og boligen har en egen praktikantdel – ikke minst ligger den innerst i en blindvei, dette er kanskje øyas beste beliggenhet. Sanitetsforening – Julemarked – gamle skolen. Sangen på lukket visning TVNyeste artikler.


Julekalenderen fortsetter med en ny premie bak luke 14.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg