onsdag 23. august 2017

Aalto vase hvit

Aalto vase hvit

Aalto Vase - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Denne lave versjonen er kjempefin til tulipaner, ranukler og enkle blomster, og er laget av gjennomfarget hvitt glass. Vasene kan fint kombineres sammen som en gruppe eller som et enkelt, eksklusivt kunstverk, en glede å eie eller gi som en gave. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.


Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Les tester og omtaler før du kjøper. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Sammenlign tilbud fra Iittala. Søk etter aalto vase på Kelkoo.


Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter vase eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Kjøp på nett og få rask levering. Bli den første som omtaler dette produktet. I A-kortet Butikk selger vi denne vasen i fargene sjøblå, klar og hvit.


Opptjen i form av bonuspoeng på alle. Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet. Om det skulle være fra teema serien, et glass eller noe annet fra Iittala. Vasen er håndblåst av de flinkeste glassblåserne i Skandinavia.


Aalto vase hvit

En meget vakker vase som passer utmerket både som blomstervase, pyntegjenstand og krukke. Glassvasen har en høyde på 1mm. Farge: Hvit Kun håndvask. Den håndblåste vasen har blitt en ekte klassiker og passer i de fleste hjem. Rask levering og personlig service.


Et allsidig produkt som kan brukes til mer enn blomster. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på.


Aalto vase hvit

Vasen er laget i glass og har et tidløst design som passer i de fleste hjem og miljøer. Hvit Vase kunne innredet grad i samsvar med svært smak det eier. Hos Tilbords får du vaser fra Kosta Boda, Magnor, Eva Solo og Kähler. Er du på jakt etter en krystallvase, glassvase eller en fin Omaggio- vase ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg