onsdag 23. august 2017

Hundebur bil test

Hundebur bil test

Velkommen til Kensaq. Finn hundebur bil test i dag! Super bilferie med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Det er testet totalt produkter fra ulike produsenter.


Syv metallbur, to bur i metallnetting, to plastbur, to tekstilbur og seks seler til sikring av hund i bil er med i testen. Selene er i tillegg testet for slitestyrke i en egen test. Lett å håndtere og å innstallere i bilen. Gode åpne- og lukkemekanismer. Godt tilpasset hundens behov for bevegelse.


Fordi buret plasseres i baksetet, kan føreren følge med hunden underveis. Buret kan bestilles hos forhandlere av Schmidt hundebur Hunde-Sport. Et hundebur kan kan gi dyret et sted å trekke seg tilbake i hjemmet, eller beskytte under transport. Når du er på utkikk etter et hundebur til bil bør ikke buret være for stort, slik at den firbeinte ligger stødig.


Hundebur bil test

På grunn av måten Variocage er laget på skal burene passe i de fleste biler. De teleskopiske røren minsker ikke bare sjansen for skade under en brå stopp, men gjør også at du kan tilpasse buret til din bil. I tillegg har de laget en egen nødluke som skal være enkel å åpne etter en kollisjon, eller hvis du har mistet nøklene. NAF tenker også på hundens ve og vel, og har testet forskjellige hundebur fra produsenter for å finne de beste.


Og testen avslører store kvalitetsmessige forskjeller på de forskjellige hundeburene. Testen fordeler seg på seks metallbur, to bur i metallnetting, to plastbur, to tekstilbur og seks seler til sikring av hund i bil. Når du køber hundebur , er det lige så meget for familiens skyld som for jeres bedste vens.


Det er nemlig med stor sandsynlighed jeres liv, buret redder, hvis ulykken er ude. Helt så godt ser det ikke ud for hunden. Det er konklusionen på en test af hundebure, som Motor har lavet sammen med andre europæiske bilklubber. Hundebur til bil er noe man skal ta alvorlig.


Det er strenge krav til at transporten av hunden din skal være så trygg som mulig, og det tar vi hos Dyrekassen alvorlig. Våre hundebur til bil er kollisjonstestet og gir deg en ekstra trygghet når du skal ta med hunden din på lengre bilturer. I forrige nummer av bladet Jakt sto det bakerst litt av hva som kom i neste nr (som er i salg nå), det var test av hundebur for bil. Gjett hvem som nesten sto å ventet til bladet kom, jo jeg. Ved bråbrems er det viktig at alle i bilen er godt sikret, også de firbente.


NAF har testet produkter fra produsenter til sikring av hund i bil. NAF har i samarbeid med syv andre europeiske bilorganisasjoner testet bur og seler til sikring av hund i bil. Tenk sikkerhet også for hunden din under transport. Hos oss i Felleskjøpet finner du et stort utvalg av hundebur og transportbur i forskjellige størrelser og prisklasser. Uansett om du skal ut på kortere eller lengre bilturer bør du sikre hunden din.


Vi har et stort utvalg av hundebur til bil. Din hund må være sikret når den er med i bilen. Hos zooplus finner du et stort utvalg bilbur til lave priser! Fri frakt fra 4NOK.


Hundebur bil test

Hunden kan påføres enorm skade, og den utgjør stor fare for passasjerer og fører av bilen. En hund på kilo vil ha flere hundre kilos kraft i et sammenstøt. Her sikrer du altså hunden ved å gjøre alt du kan for at den ikke skal bli skadet, og du fjerner en risiko for menneskene i bilen. Skreddersydde hundebur til alle biler. Dette medfører mange burvarianter tilpasset forskjellige bilmodeller.


Dette hindrer at hår og smuss kommer ut i bilen. Trønderburet har halvt dekkende sidevegger. Kjøp Dyr, hundebur , hundegitter, grinder til bilen. Vi tilbyr et bredt sortiment, lave priser, raske leveranser og mange premiummerker.


Ifølge Statens Vegvesen skal hunden sikres i et transportbur eller i en egen sikkerhetssele beregnet for transport av hund i bil. Det er viktig å se på kvalitet og sikkerhet, og ha et hundebur som sitter ordentlig fast og er skreddersydd til bilen. Buret bør ikke være for stort, men tilpasset hundens størrelse.


Hvilket hundebur passer til min bil ? Generelt kan man si at hundebur er laget til stasjonsvogner, men produsentene har heldigvis begynt å få opp øynene for at det ikke kun er folk med stasjonsvogner som har bruk for hundebur. Videre så har vi etterhvert ganske god erfaring med hvilke hundebur som passer til de forskjellige bilmerkene. Vi skal gå til anskaffelse av hundebur nå som vi har kjøpt oss bil.


Det finnes mange typer bur. Plastburene fra Vari kennel er vel kjent for å være veldig bra, men hvor sikre e.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg