mandag 28. august 2017

Firkantede tallerkener

Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

GRAND CRU FIRKANTEDE TALLEKENER-Design av Rosendahl. Kreativ servering og borddekkning som setter maten i fokus. Grand Cru-seriens servise i porselen gir rom for å være kreativ med borddekkingen. Det hvite, stilrene firkantede serveringsfatet utgjør et flott utgangspunkt til dine kreasjoner og mulighet til moderne og inspirerende borddekking.


Praktiske engangstallerkener laget av palmeblad. Med en stærk glasur, er tallerkener fra IKEA lavet til at blive brugt til alle måltider, om det er til morgenmaden eller middagen. Derudover tåler alle tallerkener moderne brug, og kan derfor gå i opvaskemaskinen.


Kjøp flotte firkantede tallerkener og fat til restaurantbransjen her!

Vi leverer på 3-virkedager! Gratis frakt over 5kr. Server grillspy ananas og annet digg på disse lekre firkantede tallerkenene med tropisk mønster!


Disse trendy tallerkenene er perfekte til ditt Hawaii party, cubanske aften, sommerfesten, pool party og mange andre anledninger. Dekk på festbordet med disse og la gjestene danse salsa gjennom natten! I denne kategorien finner du også frokosttallerkener som er en mindre tallerken godt egnet til mindre måltider som kveldsmat, frokost eller et mellommåltid. Er du ute etter en mer uortodoks tallerken finner du firkantede tallerkener her som mange bruker til å servere sushi eller annen orientalsk mat.


Man tenker ikke alltid på hvilken viktig rolle tallerkenen har, selv den diskret og runde tallerkenen eller den firkantede tallerkenen. Mattallerkenen er alltid et blikkfang med sine delikate og rene overflate. Derfor er det svært viktig at din tallerken tåler den røffe behandlingen den får på en daglig basis. Find billige priser på Firkantede Tallerkner og se alle de gode tilbud på nyt og brugt. Delikate og fine farger som selvsagt står perfekt til resten av vårt fransk-inspirerte tema.


Tallerkener i papp med det fine A Day in Paris-designet. Firkantede tallerkener , der giver kant til borddækningen Med Victoria serien får du flotte, firkantede tallerkener , som gør sig godt på et veldækket bord. Det hvide, kvardratiske tallerkener er diskrete og lader maden spille hovedrollen under serveringen, men de har alligevel noget kant pga.


En tallerken er ikke længere bare en hvid tallerken vi gemmer væk i skabet. Du kan mikse farver og mønstre og få sammensat de smukkeste bordopdækninger.

Det er kun fantasien, der sætter grænser. Vi tilbyder et stort udvalg, så du kan få den helt rigtige tallerken. Køb bestik og service online hos Bilka. Fiskars bestik og bestik fra Raadvad.


Også grydeskeer, smøreknive og meget mere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg