mandag 28. august 2017

Billige hvite krus

Kule krus for de kresne. Kjøp dem på Norges gadgetmekka! Kopper og krus Kopper og krus. Noen har en egen skål, noen er fargerike og har morsomme mønstre, og noen er uten håndtak.


Hvit krus i feltspatporselen. For de små og store anledninger.

God kvalitet til en rimelig penge. Egnet for mikrobølgeovn samt oppvaskmaskin. Et krus med trykk kan være en genial og billig gave til f. Hvem vil ikke gjerne drikke kaffe av et krus som er spesiallaget?


Kjenner de til og liker virksomheten din, vil de bruke kruset og glede seg over det hver dag. Pris er uten MVA, for total med frakt og MVA legg varen i handlekurven. Koselige krus som passer din stil er perfekt på en trøtt mandagsmorgen eller en rolig søndag. Vi har et stort utvalg av både krus med trykk og krus med tekst.


Senk skuldrene og nyt en herlig kopp med te eller kaffe i ditt favorittkrus.

Alltid enkel bestilling og fri retur i butikk. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Lag ditt eget krus ved å legge på et bilde, en logo eller et minneverdig sitat.


Personlige kaffekrus er flotte, unike gaver som også egner seg til kampanjer og arrangementer. De er enkle å lage og finnes i hvitt eller i en farge som matcher hank og innside. Ingen minimumsantall. Det er bare å gå i gang! Vårt aller rimeligste krus.


Laget i helblankt steingods. Fås i hvit , svart og blått. Høyde mm, rommer l. Priseksemplene inkluderer trykk av logo i én farge. Minimumsbestilling for denne varen er 1stk. Ekstra billige dekorasjonsmaterialer finner du i vår outlet.


Selv om serien ikke stjeler oppmerksomheten, er det vanskelig å unngå å legge merke til den karakteristiske rillen, som går igjen på alle elementer til serien. Grand Cru-serien er skapt for å sette maten i fokus. Sögne Home Krus Vi to, hvit stk tilgjengelig Lokalt lager (sendes normalt samme dag) Varen har blitt lagt til i din ønskelisten.


Se ønskelisten her Your.

Alle trenger et krus , så hvorfor ikke gjøre det til noe helt spesielt? Barna elsker å lage gaver til mamma og pappa, og her kan de lage en meget personlig og nyttig ting. Hvite krus med enkle motiver. Porselenskrus i sort, blå og hvitt. Krus Attila matt sort med farget innside.


Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg