torsdag 10. august 2017

Campingstol sammenleggbar

Campingstol sammenleggbar

Her finner du bord og stoler egnet for tur og camping. Se vårt utvalg på fjellsport. Kjøp stilige designede hagemøbler. Klassisk, sammenleggbar campingstol.


Campingstol sammenleggbar

Asaklitt campingstol Nyt en stund i solen. Sitt mykt og komfortabelt. Leveres med transportveske. Campingstol sammenleggbar. Tåler belastning på 1kg.


Praktiske og sammenleggbare campingstoler. Hos JYSK finner du et stort utvalg campingstoler i forskjellig design og materialer. Det store utvalget gir deg muligheten.


Jeg er mann på 186cm og ca 108kg. Stolen er solid og av god kvalitet. Har hvert brukt på fjellturer, fisketurer og mc turer. Vi har våre egen merker, men også fra velkjente produsenter. Billige høykvalitets campingstoler som passer perfekt for deg.


Lurer du på hva du trenger til camping turen? Vi har et stort utvalg av tilbehør til campingturen. For eksempel sitteunderlag. Sammenleggbar stol til camping, festival, hage eller andre ting. Selges i assorterte farger.


Campingstol sammenleggbar

Europris er stolte av å kunne tilby et bredt sortiment av hagebor utebord og diverse utestoler og campingstoler til hyggelige priser. Her kan du gjøre årets kupp! Velg mellom flere forskjellige farger og polstringer.


Solid campingstol med koppeholder. En campingstol skal være lett, sammenleggbar og komfortabel. Super turstol som tar liten plass og som veier kun 2kg! Lett å ha med i bilen. Meget behagelig å sitte i! Enkel å montere og å pakke sammen.


Max Fritid Engros AS. Dette er gode sommermøbler for deg som gjerne er nært naturen i sommer, da solstolen i de aller fleste fall er sammenleggbar og lett å ta med seg. Når solen kommer frem er det bare å ta stolen under armen og traske i vei til favorittstedet.


Ta den med ut på tur, sett deg ned og slapp godt av. Et praktisk trekk følger med. Den sammenlagte stolen tar liten plass og er lett å ta med i bilen ha som ekstrastol på campingturen etc.


Lakkert, stabil ramme av stålrør, med kraftig polyesterstoff. Kjølebag og koppholder i armlenet, og oppbevaringslomme på siden av setet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg