tirsdag 29. august 2017

Rundt speil

Her finner du alle runde speil. Stort sortiment med speilene du vil ha. Vi har noe for en hver smak. Tusenvis av fornøyde kunder. Gratis frakt og levering innen dager! Shopping på sitt beste. Finn din favoritt på ellos.


Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet. Velg mellom våre speil i ulike størrelser, utforminger og farger, og finn speilet for ditt behov. Med smart plassering av dekorative speil kan du få rom til å føles større og lysere. Et sølvspeil kan bidra med å forsterke et klassisk utseende. Runde speil bidrar til å myke opp et rom som ellers består av mange kanter.


Et speil uten ramme gir en minimalistisk og moderne følelse. Kombiner speil med fine trykk og rammer for å skape en personlig bildevegg. I varehusene våre finner du speil til alle rom.


Rundt speil

Velg mellom runde veggspeil i forskjellige størrelser, praktiske gulvspeil og sminkespeil med belysning. Vi reiser verden rundt og finner masse fine og kanskje litt annerledes ting, som vi importerer direkte og som vi derfor kan selge rimelig. Speilet på badet er en viktig del av innredningen – både fordi det er et element som har en viktig funksjon, men også fordi speilet kan være med på å gi badet ditt en personlig look. Skal speilet være rundt eller firkantet, med eller uten lys, og skal det kunne fungere som skap? La deg inspirere av utvalget vårt av baderomsspeil her.


Et raskt Pinterest-søk gir masse inspirasjon og bekreftelse på at et rundt speil er prikken over i-en! Speil leveres i mange ulike fasonger og former. Hos oss er de fleste speil beregnet til en møbelserie, men det er ikke noe i veien for å benytte speil som enkeltprodukter der det måtte passe.


Rundt speil

I enkelte modeller leveres også speil med stikkontakt. Men speil er også en ekstremt brukervennlig og fleksibel innredningsdetalj. Speil er nyttige på en rekke ulike måter i et hjem. Med speil kan du få et mørkt rom til å bli lysere, for eksempel.


Her hos oss på Trademax vil du finne mange ulike speiler online. Uansett hva du egentlig er ute etter og når det gjelder speil vil du alltid finne stilige alternativ her hos oss. Så vær kretiv og velg din neste veggspeil fra vårt sortiment. Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå!


Rundt speil

Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Runde speil Vårt runde speil LOOX med stemningsfull LED-belysning bak kanten har i løpet av kort tid blitt et av våre mest populære produkter. Speil med ramme kan ofte være gode alternativer til bilder og malerier på veggen. En dekorativ gullramme rundt speilet er stilig, og forvandler speilbildet til et fornemt portrett som aldri slutter å overraske den som betrakter det. Det fins også modeller uten ramme, og disse passer godt for de som liker et minimalistisk uttrykk i hjemmet.


Fiks stilen foran et av våre vakre speil ! Vårt sortiment med speil er bredt og inneholder både trendy og klassiske modeller. Velg og vrak blant modeller som veggspeil, bordspeil og større. Først og fremst for at man skal kunne se seg selv i det, for å rette på frisyren, sørge for at klærne sitter pent og lignende. Walls speil fra House Doctor. Et moderne og anvendelig rundt speil med bakplate i MDF.


Rundt speil

Heng opp speilet i gangen, soverommet eller i stuen. Diameteren på speilet er 1cm. Speil gir små rom følelsen av å være lysere og større. Vi tilbyr både store og små speil , i forskjellige fasonger og med ulike rammer.


Alltid enkel bestilling og fri retur i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg