onsdag 16. august 2017

Mørk brun veske

Finn laveste nettpris her. Denne har innerlommer for småting som nøkler, mobiltelefoner, osv. Den har god plass for å oppbevare dine daglige nødvendigheter og mer.


Laget av høykvalitets kunstlær, er vesken veldig slitesterk. Opptjen i form av bonuspoeng på alle.

De strekker seg for å tilfredsstille kundenes behov uansett om stilen din er urban, klassisk, elegant, city chic – Det er alltid en The Monte veske som passer deg! Denne vesken har krokopreget skinnstykke foran og bak. Det er et stort innvendig rom, innerlommer, med og uten glidelås. Lomme med glidelås bak. Meget pen veske i mørk brun krokodilleskinn.


Vesken lukkes på toppen med. Med håndtak er den 31cm høy.

Den er i god stand med noen få, bruksmerker på innsiden. Vi får inn nyheter flere ganger i måneden, og har trendy vesker og accessories til alle anledninger. Hos oss finner du blant annet skinnvesker i alle størrelser, weekendbag, selskapsvesker og ryggsekker.


Vi har skjerf til både hverdag og fest. Kjøp Belsac tablet sleeve, ( Mørk brun ) og andre Belsac produkter på Miinto. Buzzy Cow er en nett skulderveske i kalveskinn, som rommer en laptop og litt til. Kan bæres over skulderen eller cross body.


Remmens bredde gjør den behagelig å ha på skulderen. Den er laget i kanvas med skinndetaljer og er justerbar. Flette skinnveske mørk brun. På baksiden er det glidelåslomme. Kan også ypperlig brukes som lommebok.


Her er det plass til bankkort, mobil med mer. Det er også lett å rengjøre med bare en fuktig klut. Denne tidløse vesken er perfekt for daglig bruk.

Det finnes vesker for alle anledninger og ofte sier vesken noe om deg som person! Hos Morris finnes vesker for alle smaker og behov. Uansett om du leter etter en håndveske, dataveske, treningsbag eller weekend bag, kan du finne noe som passer deg. Velg blant vesker fra noen av de fremste merkevarene som Guess, DAY og Ceannis med flere.


En av våre bestselgende modeller, i mykt deilig sauvageskinn. Denne stilfulle vesken er et tilbehør alle kvinner bør eie. Fargen og design gjør den egnet for nesten enhver anledning. Modell med lang, justerbar skulderrem og klaff med to magnetlås. Bli den første til å omtale “Kikkertsikte Etui Skinn Mørk Brun Str.


Du må være logget inn for å legge inn en omtale. Tagger: pc- veske dame i skinn mork. PC- veske dame i skinn Mørk Brun.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg