onsdag 30. august 2017

Royal copenhagen påskeegg 2017

Royal Copenhagen - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Kom til et brag af en fødselsdagsfest. Massevis af ekstra festlige tilbud.


Reserver ditt Hotell i København online. Imerco eller Imerco Home butik. And gifts that tell a story are exactly those kinds of gifts that stand out in a crowd and a remembered always. Se hele utvalget og sammenlign priser på ditt juleservise.


Norges største utvalg av design for ditt hjem. Påskeegget har en blank, tvunnet tekstilsnor. Det første påskeegget med blomstermotiv var inspirert av dekoren på serviset Flora Danica. Velg mellom flere forskjellige motiv. Selve egget er dekorert med rosa tulipanblad som sprer en herlig vårfølelse.


Vi hos glassoginterior. Les tester og omtaler før du kjøper. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Gratis frakt og levering innen dager!


Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker. Søk Copenhagen Royal. Populære merkevarer til sterkt redusert priser.


Tilbud i Copenhagen Opp til rabatt - Bestill nå! Disse lekre påskeeggene kommer i elegant porselen og er ypperlig som påskepynt både hjemme og på hytta. Utsolgt Blå sommerfugl. Finnes i disse variantene. Egget er laget i porselen og har en blank tekstilsnor.


Det er dekorert med rosa blomstermotiv av magnola. Special Price kr 5920. I dag er det dekket med Stjerneriflet Jul på julebord over hele verden. Vanlig pris: kr 7400.


De intense blomstermotivene inviterer deg til å oppdage og sette pris på hver enkelt detalj på nært hold. Skålen og lokket er laget i porselen med rosa blomstermotiv av kaprifol. De gamle årgange af påskeæggene er svære at finde og stiger mærkbart i pris, da der er opstået en samlermani. Sommerfugler, blomster og fugler dekorert i nydelige farger på hvit. En kold novemberdag blev forvandlet til en magisk aften i julens tegn, og hvis ikke julestemningen allerede havde sneget sig in så kunne man ikke undgå at komme i julestemning efter besøget i den royale butik på Amagertorv.


Skip to main content.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg