mandag 21. august 2017

Tv løsninger stue

Prisguiden - den enkleste starten på et godt kjøp. Finn best pris på hvitevarer. Se de beste tilbudene! Hvor høyt du bør plassere TV-en , avhenger av hvor høy sofaen eller stolene dine er.


Som hovedregel bør midten av TV-en plasseres i øyehøyde, eventuelt litt over. Hvilken vegg du plasserer TV-en på, er heller ikke likegyldig.

Det er mange som plasserer TV-en slik at den er det første man ser når man går inn i rommet. Flere av TV -møblene har et hull til ledninger på baksiden som gjør det lett å samle alle ledninger. BESTÅ har utviklet seg til en flerfunksjonell løsning til hele stua , enten det er skap, tv - løsning eller hva du måtte trenge. Den er modulær, så du kan tilpasse den etter smak og behov. Stort utvalg av TV -bord til stuen hos Unoliving.


Kjøp ditt TV -bor TV benk og andre TV møbler til gode priser. Komplette løsninger til stue. TV -Uttak og stikkontakter.

Tv -er og digital teknologi tar stadig mer plass, også i stuene våre. Få orden på ledninger, kabler, modem og dekodere med en praktisk og smart tv -benk. Enten du trenger et stort møbel med plass til en stor tv , eller en tynnere og lettere tv -benk finner du det hos oss.


Fra kald til koselig tv - stue Lite er bedre enn å krype opp i sofaen en fredagskvel gjerne med en fin film og en stor skål smågodt. Vi har gitt tv - stuen et løft. Takket være dette vil du gjemme i dem de mange gadgets og tilbehør til din TV. Videre kan du finne et sted for dokumenter eller andre ting hvilke ikke fikk nok plass i skapene.


I dag er det mange som har åpen løsning mellom stue , spisestue og kjøkken, dermed blir kjøkkenbordet og øyas plassering i slike stuer et sentralt punkt i planleggingen. Her kommer nok en gang funksjonselementene inn. Selv er jeg veldig svak for god takhøyde og rom med masse lys og luft, sier Sjøholt.


TV -benker til stuen finnes i hengende form. Alt av møbler til stuen hos Mestermøbler. Her skal vi kunne se på tv , leke, lese, ha gode samtaler og lene oss tilbake for et lite avbrekk i hverdagen.


La stuen bli et lyspunkt i hverdagen med estetiske detaljer og smarte funksjoner som spiller på lag med hverandre. Spør oss gjerne om råd for plassering av belysning og stikkontakter eller smarte løsninger i din stue. Stuen er til kos og samvær.


Hold orden med små, smarte oppbevaringsløsninger og utnytt hvert hjørne!

For stue -pc-er vil det kunne være mange forskjellige typer brukere. Noen ønsker en løsning som kan etterprosessere video på best mulig måte, gi lyd ut til et avansert hjemmekinoanlegg med 7. Dolby True HD og DTS-HD-MA. Det hele skal kanskje kobles til en tv eller projektor av beste kvalitet.


Jeg ønsket meg en koselig stue , men finnes ikke praktisk anlagt og visste ikke hvor jeg skulle starte, forteller beboer. Les mer: Du kan ha muggsopp i huset uten å vite det. Interiørarkitektens løsning. Jeg fant ut at jeg kunne skjule varmtvannstanken i et nattbord.


Kristin fant en kreativ løsning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg