tirsdag 22. august 2017

Billig reinsdyrskinn

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Impregnerte reinsdyrskinn Vi har forskjellige varianter av impregnerte skinn til utebruk. Vi har enkle og billige sittelapper som er impregnerte, og vi har hele skinn hvor undersiden er impregnert.


Impregneringen skaper en vannavstøtende film som beskytter skinnet selv når det brukes ute i naturen. Stort utvalg og god pris på saueskinn, saueskinn-sittelapper og reinsdyrskinn i ypperste kvalitet. Du godtar dette ved å benytte sidene våre. Ta en titt på våre reinsdyrskinn av 1. Det vil si at hårene er hule og kan brekke ved ved hard behandling. Derfor anbefales det å bruke reinsdyrskinn til pynt og ikke til eksempel gulvmatte.


Vi har reinskinn både til dekorasjon og som bruksskinn ute. Reinen tilhører det vi kaller rørhårsdyr. Dvs at hvert hårstrå er hult.


Hvert av de myke skinnene er unike i farge og fasong, og vil gi rommet et luksuriøst preg. Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Reinsdyrskinn av høy kvalitet, et naturprodukt som egner seg godt som prydskinn. Bli inspirert av naturen og innred hjemmet ditt med skinn.


Det er populært å innrede hjemmet med vakre dyreskinn. Dekorative skinn ser ikke bare bra ut, de skaper. Vi tilbyr skinn, huder og lær i garvet, vegetabilsk og naturlig utforming. Her finner du også et utvalg pelsskinn, billær, skai og møbelhuder.


Skinnene er garvet og renset. Denne typen er i tillegg satt inn med en tokomponents latekslignende maling på hudsiden. Den holder seg fleksibel i årevis, og sørger for at huden som er garvet ikke trekker vann i det hele tatt. Alle bilder i nettbutikken er ilustrasjonsbilder.


Det er berre forhandlerar som kan logge inn og bestille varer via nettbutikken. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Skrapa (salta) skinn fungerer også fint, men regn med kort levetid.


Slike skinn skal være BILLIGE ! Ikke usannsynlig at du må kjøpe nye hvert år hvis de brukes en del. Og ikke tro du kan oppbevare de i hus. De lukter død våt hund. De må henge ute i boden eller garasjen. Indrefilet er det møreste stykket på elgen.


Selges som hele fileter, men pakker med lav vekt kan være delte fileter. Vekt kan variere mellom ca. Her får du reinskinn av kalv i beste kvalitet, 1. Reinskinn er myke og gode å sitte på.


Disse passer for innebruk og er ikke vanntette. Lurer litt på dette med reinsdyr skinn. Jeg har et reinskinn hjemme i stua på puff og det er veldig dekorativt.


Våre reinsdyrskinn er av god kvalitet egnet for utebruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg