tirsdag 1. august 2017

Ølglass test

Ølglass test

Alt til restauranten - kjøp online. Alltid god kvalitet og gode priser! Hva skjuler seg bak trenden? Kjøp ølglass trygt og enkelt fra Hadeland-glassverk. Gode priser og rask levering!


Ølglass test

Vi ville gjerne finne ut hvilke glass som passer best til forskjellige typer øl, og om det finnes et virkelig godt universalglass som passer til alle øltyper. Vi valgte oss ut syv forskjellige øltyper (se faktaboks) og syv forskjellige ølglass , og testet alle kombinasjonene. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Det kommer stadig flere spesialdesignede glass til øl. Testen burde selvsagt vært gjort med standard kjøkkenglass som refferanse, men deler av panelet er rett og slett så snobbete at de nekter å drikke øl av slike glass.


Ser du etter ølglass ? Her finner du best pris på ølglass fra blant andre Eva Solo, Rosendahl, Orrefors og Iittala. Spiegelau IPA-glass har blitt kåret til best i test av klikk. Vi har også flere ølglass som hører til en bestemt serie, noe som gjør det lett å matche dine glass i middagsselskap.


Det som også er viktig når du velger ølglass er hva du selv synes er fint og som passer din stil. Test selv med ulike glass hvordan glasset konsentrerer aromaer og hvordan drikken treffer i munnen når du tar en slurk. Synes du det blir forskjell? I tillegg bør du tenke på at du behandler glassene riktig slik at du kan kose deg med et perfekt skumlokk som holder både aroma og CO2.


Les også: Slik tar du vare på ølglassene. Når vi sier ølglass , tenker de fleste på det store halvlitersglasset. Det er ikke feil å drikke av halvlitersglass, men de aller fleste ølsortene vil smake langt bedre om du velger et glass som er tilpasset, ifølge Jørn Tore Persen, innehaver av Ølakademiet.


Du kan også bruke det til servering av dessert. Jagermeister, Ølglass med logo, ølglass uten logo,Coca-Cola glass, Pepsi glass, Farris-glass, Jagermeisterglass, snapsglass og forskjellige drikkeglass. Vi har et bredt utvalg av barutstyr til ditt serveringssted. Vi har også bardisker, storkjøkken og interiør.


No Pain No Beer ølglass. Glass, utstyr og småmaskiner. Sammenlign pris på Riedel glass. Vi hjelper deg å velge ølglass , vinglass, champagneglass, rødvinsglass, hvitvinsglass, whiskyglass - blant varer.


Klikk utførte for en tid tilbake en stor test av ølglass , hvor vi testet syv forskjellige typer øl i syv forskjellige typer glass, altså tilsammen forskjellige kombinasjoner. Der var det IPA-glasset til Spiegelau, glasset til høyre på bildet ovenfor, som kom ut på topp for lyse øl. Jeg er dessuten så heldig at jeg har en oppvaskmaskin fra Miele med to ølglassprogram, ølglass kald og ølglass varm, her bruker jeg stort sett ølglass varm og åpner så maskinen etter endt syklus og lar så glassene lufttørke. Dette fungerer som gull for meg og jeg opplever så og si aldri flatt øl og skumringene følger glasset. Vær den første til å få beskjed om spennende nyheter!


TV er Norges beste nettsted for nyheter, sport, underholdning, vær, tv-guide og video. Brewshop har Norges største utvalg innen utstyr til ølbrygging - fra råvarer og bryggemaskiner til flasker og korker, for hjemmebryggere og mikrobryggerier. Stort utvalg av kjøkkenutstyr, glass og porselen i nettbutikken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg