onsdag 31. juli 2019

Takdusj

Takdusj

Servanter for baderom. Innebygde og frittstående badekar. Westerbergs, Duravit, VB, m. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her!


Takdusj

Dette kan leveres i mange ulike utførelser, både for montering rett på vegg slik som vist her, eller andre mer kompliserte løsninger hvor blandebatteriet er bygget inn i veggen, og hvor selve dusjen kommer fra tak eller vegg. Innen design snakker man om tonalitet, om å finne harmoni som skaper helhet. Skal din dusj ha rette linjer, stilren, rund eller tradisjonell? Du gjør valget, vi har. Damixas serie med industrielt utseende.


Med mulighet for vann både fra takdusj og hånddusj samtidig. Lite elegant dusjhode med bred dusjstråle som gir godt med vann. Designet av Anders Hermansen, BO-designer.


Takdusj

OBS Egner seg kun før rør i vegg. En takdusj fra Gustavsberg holder ypperste kvalitet både når det gjelder form og funksjon. En takdusj med blandebatteri og dusjsett i ett, er en behagelig dusjløsning mange velger. I våre komplette løsninger inngår også en hånddusj. Vi har takdusjer i mange ulike design og med termostatstyrt dusjbatteri.


Her er modellene som festes på veggen. Grohe er Europas største og verdens ledende produsent og leverandør av sanitærutstyr: armatur til bad og kjøkken, sisterner, trykkplater og dusjer. Med behagelig regnstråle.


På hånddusjen kan du velge mellom to ulike stråletyper, behagelig regnstråle eller kraftig regnstråle. Dette stilles inn ved å dreie på stråleskiven. Termostatbatteriet har sikkerhetssperre ved 40°C som forhindrer skolding. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. Takdusj som kan justeres i vinkel.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! MIST er et dusjbatteri med takdusj og stavhånddusj eller en 3-funksjons hånddusj i flere farger. Med INRs stilrene og ergonomiske design på utsiden matcher MIST formspråket til våre dusjvegger og servantbatterier. De fleste fås i blank krom, men mange fås også i flere utførelser som sort matt og messing! Den innebygde gummisilen, som har hull som utvider seg med vanntrykket, gir en takdusj som er lett å holde ren for både skitt og kalkrester.


Takdusj

Tenk på dette før du kjøper takdusj. Stråletype: RainAir (regnstråle blandet med luft). Det er luksus med en stor herlig takdusj , En myk vridning på blandebatteriet og som magi kommer vannet, i akkurat rett mengde og akkurat rett temperatur. La deg svøpes inn i vannfallet, en egen stund for avkobling og nytelse.


Et blandebatteri med rene, ubrutte linjer og myke konturer kombinert med smarte funksjoner. Den store takdusjen gir en sjenerøs vannstråle og en behagelig og luksuriøs dusjopplevelse. Her finner du svar på de vanligste spørsmålene om produktene våre, bedriften vår eller generelle spørsmål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg