tirsdag 9. juli 2019

Plasto traktor

Plasto traktor

Finn laveste nettpris her. De fargesterke produktene gjør leken enda morsommere både hjemme og ute i lekeparkene. La barnet finne på fantasifulle leker, disse robuste produktene tåler nemlig å kjøres med og lekes med også utendørs.


Plasto traktor

Traktor med frontlaster og graver. Materiale: Polyetenplast. Plasto produserer solide, robuste og slitesterke leker. De fleste lekene passer til både inne- og utelek. Produkter fra Plasto lages i plast som er godkjent som matvareemballasje og inneholder verken ftalater, BisfenolA eller tungmetaller.


En perfekt utendørsleke som du kan grave og leke med i sandkassen! Anbefalt alder: Fra år. Vi har et stort utvalg av lastebiler og tøffe traktorer til barn som elsker å leke med store maskiner! Flott og solid traktor med plog fra Plasto , perfekt til lek både ute og inne.


Plasto traktor

Sett med traktorer. Av næringsmiddelgodkjent polyetenplast. Tips en venn 2kr Midlertidig utsolgt. Aktivere overvåking gjennom å registrere din e. Takket være en høykompetent arbeidsstokk er Plasto selvhjulpen med det aller meste innen bygging av utstyr, reparasjoner og vedlikehold. Gjennom automatiseringen de siste årene har vi fått vår tredje kjernekompetanse.


Når alle fagdisiplinene samarbeider slik vi gjør på Plasto -laget, så løser vi det aller meste. Med det rejäla släpet flyttar man även stora lass. Lekelastebiler og traktorer finnes i mange forskjellige varianter, materialer og størrelser.


Plasto traktor

Alt fra små i tre til store traktorer i plast. Våre lastebiler og bondegårdskjøretøy finnes beregnet for såvel utelek som innelek. Plasto traktor er et godt eksempel på en traktor produsert i plast. Tractor with trailer.


Tipping trailer in combination with tractor - what a dream! Plasto kjøretøy er laget med solid og trygg kvalitetsplast. Barnehager skyter av kvaliteten på plasto kjøretøy da dem tåler mye lek inne og ute.


De kan også vaskes i oppvaskmaskinen. Hengeren kan kobles av og man kan også velte lasteplanet. A-K Maskiner er importør og forhandler av traktormerkene New Holland og Case IH. Begge merkene står for høy kvalitet og driftsikkerhet. Plastos grønne traktor med store sorte gummihjul har både tilhenger og skuff.


Det går å grave med skuffen og heise tilhengeren. Akkurat som i virkeligheten. Vi tilbyr et bredt sortiment innen leker på nett. Av polyeten og polypropen. De färgstarka produkterna gör leken ännu roligare både hemma och ute i lekparkerna.


Låt barnet hitta på fantasifulla lekar, dessa robusta produkter tål nämligen att köras med och lekas med även utomhus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg