torsdag 4. juli 2019

Hvordan male møbler

Stort utvalg av fint interiør. Møbler , dekor, trendy småbord og speil. Kjente merkevarer til gode priser. Hvordan male møbler - stol.


Denne bruksanvisningen gjelder for ubehandlede og tidligere malte møbler av treverk. I videoen nedenfor ser du maling av en stol.

Det er utrolig hva et par strøk med maling kan gjøre med brukte møbler. Og det er så enkelt at alle kan gjøre det. Her ser du hvordan du skal gå frem for å pusse opp og male et møbel. Maling av møbler – unngå tabbene Ved maling av møbler er grunnarbeidet like viktig som selve malingen. Se her hvordan du kan få dine gamle Ikea.


Vi viser deg hvordan du går frem, steg for steg. Selv slitte, gamle gjenstander kan gjenopplives gjennom smart bruk av maling, slik at du kan få dem akkurat slik du selv vil. Her får du tips til hvordan du kan gå frem for å male bordet ditt.

Godt forarbei god maling og rett verktøy er nøkkelen til å lykkes med å male møbler. Husk dette når du skal male. Før du skal male møbler så er det viktig at lakkede flater (rester av gammel oljemaling, eller lakk) pusses ne så det blir matt og ripet opp. Så bruker man en heftegrunn, og så maler man med den fargen man vil ha. Da bruker man maling som er beregnet på møbler , eller typen man bruker på lister.


Vi har sagt at vi driver med miljøvern på øverste plan. Vi gjør det mulig å sende møbler fremover i generasjoner. Gamle møbler er ofte av god kvalitet. Det overgår mye av den kvaliteten vi ser på ting som lages i dag, så det er vel verdt å ta vare på dem, sier Hanne. Hun råder deg til å vurdere kvaliteten når du kjøper nye.


Rask og enkel handel på Ellos. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment fra Metabo. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Er du lei av den gamle furukommoden? På noen timer kan du forvandle den til et fargerikt møbel.

Sæt dit helt eget præg på møbler som du kan male med Lady Supreme Finish. Vi heier på gjenbruk av gamle møbler , det er utrolig hva et lite malingsstrøk kan gi. Har du en eldre stol hvor malingen flasser av eller du kanskje bare er lei av fargen ? Fjern knotter, beslag, bein og andre detaljer som du ikke skal male , eller dekk de med maskeringstape. Vask Møbelet med Nordsjö Original Forvask.


Skyll av overflaten, og la den tørke. Matt ned overflaten med et fint sandpapir. Det er spesielt viktig på møbler som allerede er behandlet. Tørk av alt slipestøvet med en microfiberklut.


Sparkel, skjøter og utskiftede deler blir borte vekk. Du kan også male selv om møbelet er behadlet tidligere. Du slipper å se strukturen av treverket eller spor av kvister.


Maling er rett og slett veldig greit å bruke på gamle møbler og det fjerner alle tegn på at møbelet egentlig er av furu.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg