fredag 19. juli 2019

Entréen

Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme. ELVARLI og ALGOT er to åpne garderobesystem som er fleksible og funksjonelle. Her kan du bygge din egen løsning ut i fra hvor mye plass du har.


Entréen

Start planleggingen din allerede i dag med planleggingsverktøyene våre. Et inngangsparti skaper førsteinntrykket av hjemmet ditt. Utforsk våre praktiske og stilsikre entremøbler og oppbevaingsløsninger. Hva passer best i din gang?


Fordi førsteinntrykket teller. Vi har designet et bredt utvalg av flotte entrémøbler og praktisk oppbevaring til entreen. Entreen er det første rommet du møter i hjemmet ditt. Dette er et rom som ofte mangler vinduer, slik at den bør være godt opplyst og samtidig ønske oss velkommen.


Entréen

BoligPluss er best på ideer, og nettstedet som gir deg lyst til å fornye! Vi viser ikke bare drømmehjemmene, men også hvordan du kan få det slik selv. Han bruker gjerne kraftige farger og fargeglade mønster for å markere stil og personlighet. Ved å sette en benk i entreen skaper du en mulighet til å sette seg ned og hvile bena når man tar av seg skoene. De fleste av våre benker har også skuffer, hyller eller kurver, som fungerer som ideell oppbevaringsplass.


Bohus har et stort utvalg av møbler til entre og garderobe. Velg blant vårt utvalg av kommoder, garderobeskap, hyller og skoskap i ulike prisklasser. I dette galleriet kan du se smarte løsningen for oppbevaring i entreen.


Entréen

Klikk på bildene for mer informasjon om produktene i rommene. En lys entré til å bli glad av. Når det kommer til et hjems entré, vet vi på Kilands hvor viktig dette rommet er for hele resten av huset. Det er nemlig her førsteinntrykket av alle hjem.


Hva med noen virkelig praktiske løsninger til entreen ? Med skyvedørskap og garderobe til entreen , stua, kjøkkenet, soverommet eller kontoret vil du kunne skape et helt annet rom. Acme Interiør kan hjelpe deg med skyvedørsløsninger til de fleste rom. Våre skap og garderober kan skreddersys dine. Det første som møter gjestene dine.


Skap ekstra trivsel med flott møbeldesign. Stort utvalg av fine entrémøbler som knagger, stumtjenere, benker, krakker og skohyller. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser.


Derfor er gangen, eller entreen , et rom som ikke bør oversees. Gangen er det første rommet du møter når du kommer hjem. Og det er her gjestenes opplevelse av hjemmet ditt blir formet.


Entréen

Selv om gangen ikke er et oppholdsrom, slik som stuen eller kjøkkenet, er det derfor mye å vinne på å få til en god gang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg