mandag 8. juli 2019

Moderne interiør 2017

Moderne interiør 2017

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Få oversikten over alt som er nytt på interiørfronten! Mer miljøvennlig gulvtrend 22.


Det vi bruker lenge, er et godt valg for miljøet. Boligens nye gulv ikke et unntak, og trenden for tiden som kommer er. Småmøbler, belysning og tilbehør i skandinavisk stil.


Både moderne design og landlig stil. Dansk side med stort utvalg i designprodukter. Møbler, belysning, tapeter, glass. Interiør hos kleskjeden. Her finner du for det meste tekstiler, med moderne urban design.


Moderne interiør 2017

Hos byRavn lager vi et bredt spekter av produkter i lær inklusiv diverse interiørprodukter til boligen. Vi lager nøkkelringer og tilbehør i lær der vi trykker personlig tekst som kundene ønsker. Nå ønsker vi naturen og det naturlige velkommen, ifølge Styrerud. De fire historiene er kalt Sofistikert eleganse, Gladhipster, Bohemglam og Metrourban. Vi kan interiør - Kid.


Våre konfirmasjonsbord passer perfekt til tenåringen som gjerne ønsker seg et mer moderne og trendy. Derfor er blått en god farge på soverommet. Også mange møbler vil dukke opp i gylne, brune cognaq-nyanser som vil skape spennende kontraster i hjemmene våre. Ta en titt på artiklene våre og finn inspirasjon til solskjerming, gardiner, pynteputer, pledd m. En del av jobben hennes er å følge med på trender. Sammen med kollegene reiser rundt på messer og trendseminarer i inn- og utland for å spore opp det hotteste innen interiør og oppussing.


Moderne interiør 2017

Vi har lenge vært inne i en hvit periode på kjøkkenet. Fortsatt er det mye hvitt som selges, men vi ser at stadig flere nå vil ha farger hjemme. Moderne og minimalistisk.


Ingrid er veldig glad for at de har valgt levende trematerialer i sitt interiør , likevel er hun aller mest fornøyd med at forhold til mann og foreldre fortsatt er godt:) Det vitner om at dette hjemmet har krevd vanvittig stor innsats, men at de heldigvis ikke har glemt det viktigste. Tine elsker interiør og kreativitet. På bloggen finnes en rekke flotte bilder fra hennes hjem, og masse nyttige tips om hvordan du kan gjøre om noe gammelt til noe helt nytt.


Camilla at home Camilla planlegger å bygge hus og på bloggen samler hun sine ideér og alt hun inspireres av i prosessen. Bak bloggen Pureinterior finner vi år gamle Elisabeth Halbjørhus fra Skien. Hovedfokus på bloggen er interiør , men Elisabeth er hakket mer personlig enn det vanlige interiørbloggere er.


Jeg ønsker å vise frem hvem jeg er. Jeg er håpløst opptatt av trender, men man må samtidig ha sin egen personlige touch på ting, sier hun. Strømøy, salgskonsulent og markedsansvarlig hos hytteprodusenten Rindalshytter, påpeker at det definitivt er den moderne stilen det velges mest av når folk bygger nytt.


Moderne interiør 2017

Det bygges flest moderne hytter som henter inspirasjon i fra norsk byggeskikk og tradisjonelle bygningsformer. Er du ute etter ideer til stue interiør ? For å hjelpe deg med å finne det interiøret du ønsker, kan du bla gjennom bilder av moderne stue inspirasjon i galleriet under.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg