onsdag 3. juli 2019

Male over linoljemaling innendørs

Glansgraden på Allbäcks linoljemaling er når huset er nymalt, og går ned til glansgrad etter ca. Glansgraden til Ottossons linoljemaling er 25-­‐nymalt, men går ned til glansgrad etter ca. Innendørs holder disse glansgradene lenge, men utendørs vil all linoljemaling matte seg relativt raskt. Vent til malingen tørker.


Dersom linoljen i malingen trekker gjennom papiret og ut over sirkelen kan du gå ut fra at det er en bra linoljemaling du har anskaffet deg. Er linoljemaling dyrere? Hvis’du’vurderer’å’ male ’med’ linoljemaling ’og’trenger.


Hvis du vurderer å male med linoljemaling og trenger rå kontakt en produsent av linoljemaling eller en forhandler av linoljemaling. Mørke farger matter seg raskere enn lyse farger. Linoljer for innendørs - og utendørs bruk. Vi har alltid et basissortiment på lager, og ut over det bestiller vi inn ønsket farge.


Leveringstiden er – uker. Våre linoljemalinger leveres i og liters bokser. Wibo linoljemaling innvendig benyttes til panel, lister, dører, vinduer, plater og murpuss.


Grunn alltid først for best mulig resultat! Ingen tynning, benytt produktene som levert. Det er ingenting rent teknisk som sier at man ikke kan male med en vanlig oljemaling oppå linoljemaling , men man bør være sikker på hva som er påført veggene tidligere før man maler.


Det er også vanlig å tilsette kritt for konsistensens del. Det finnes store malingsprodusenter som kaller sine malingstyper linoljemaling , men allikevel benytter syntetiske pigmenter, en viss prosentdel av alkydolje og ulike former for løsemidler. Har du først startet med linoljemaling , kan det være tryggest å fortsette med det. Et hus malt med linoljemaling og som overmales med andre malinger, kan få blærer i filmen.


Men dette er imidlertid ingen regel. Den skal males i tynne lag med litt stiv pensel. Jeg er ikke noen ekspert eller fagmann på dette området, men har hørt litt på råd fra folk som driver med byggningsrestaurering og lest meg litt opp på dette med linoljemaling og linoljas impregnerende egenskaper. Bestill nå, betal senere.


Inntil avslag - spar stort! In geprüften Shops bestellen. Pour Over zum kleinen Preis. Entdecken Sie die große Musikauswahl für jeden Geschmack im Thalia Onlineshop! Tørk: God ventilasjon.


Utvendig anbefales det å male imellom Mai og August. Viktig med god tørk i mellom strøkene. Skal du male innvendig på tre kan det være god grunn til å velge linoljemaling , men det er kun fordi fargene er vakrere da noen av produsentene bruker naturpigmenter, og kjøper du ikke malingen av noen av disse er mitt råd og kjøpe normal maling fra Jotun. Vi i Miljømal AS leverer linoljemaling fra svensk Wibo.


Vår linoljemaling kan blandes i alle farger og kan benyttes både inne og ute. Sender til hele Norge. Om du har mistanke om linolje - og din beskrivelse gjør den jo absolutt begrunnet - maler du over med gammeldags linoljemaling. Det blir jo også det HELT rette ut fra miljøet ellers.


Hvordan male innendørs ? Ved innendørs bruk er ikke dette nødvendig. WIBO INNENDØRS TRADISJONELL LINOLJEMALING – INFORMASJON OG BESTILLING Til bruk på nytt eller tidligere malt listverk, panel, vinduer e. NB: En linoljemaling har andre egenskaper enn alkydbaserte malinger, og falmer og kritter mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg