fredag 5. juli 2019

Plastfat

Plastfat

Vi har stort utvalg av plasttønner i flere størrelser. Kjøp online med fri frakt! Kontormøbler til arbeidsplassen. Alltid års garanti! Plasttønner med lokk, av polyetylen.


Til oppbevaring og transport av både faste og flytende materialer. Formblåst i ett stykke. Stor påfyllingsåpning. Målene på fatene er 93cm høg og 56cm i diameter 59cm. Vi fører nye plastfat og tilbyr et sortiment bestående av Lokkfat (open top) og Spunsfat (L-Ring).


Plastfat selges kan brukes til flytebrygge, samle opp regnvann, renkjøre påhengsmotor osv. Diameter 60cm tidligere lagret sanitærvæske på. Plastfat med lokk– 60L, 120L, 150L og 220L Produktet er framstilt av høy densitet polyetylen (PEHD).


Plastfat

Fatene er ideelle for lagring og transport av en rekke faste og flytende fyllvarer. Den store åpningen gjør fatet særlig egnet for fyllvarer som er spesielt tyktflytende, samt fyllvarer i pulver - eller pelletform. Dette er brukt plastemballasje som er reingjort og framleis like god til ulike formål (t.d. til å ha olje, avfall og garn i - eller som flyteelement). Staples Solutions Norway AS er Norges ledende leverandør av kontor- og datarekvisita for kunder i både privat og offentlig sektor over hele landet. Kan brukes til flåte, testkjøring av påhengs, flytebrygge eller lignende.


Alle fatene er komplette med korker i topp. Velkommen til oss på Jula! Oppdag hva vi kan tilby deg! Europris har alltid gode tilbud på diverse produkter relatert til sesongen.


Alle bilder i nettbutikken er illustrasjonsbilder. Søk Plastfat Med Lokk. Det er berre forhandlarar i Norge som kan logge inn og bestille varer via nettbutikken.


Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små. Här hittar du diverse fat och dunkar i olika storlekar och utföranden.


Plastfat

Spann og dunker i plast leveres i størrelser fra til 1liter og i flere ulike fasonger slik som runde, kvadratiske, rektangulære og ovale. Ledende i Norge på polyuretan. Produkter basert på våre polyuretansystem har vist seg å ha meget gode egenskaper og holdbarhet i de tøffeste mijøer.


Sett den under takrennen for å samle regnvann, eller fyll den selv. I bunnen monteres medfølgende tappekran, i toppen er det et lokk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg