torsdag 11. juli 2019

Parafin priser

Hjem, Esso Energi AS leverer fyringsolje, parafin og diesel til en hyggelig pris. Be om et pristilbud fra din leverandør av fyringsolje og parafin. Dette skyldes at det er forhandlerne som bestemmer den endelige utsalgsprisen.


I tillegg til listepris (se over) kommer kvantumstillegg (kun ved levering under liter) og frakt. Benytter du parafin , behøver du ikke gjøre noen ting.

Kun bestille bioparafin. Prisene er kroner pr. Det kan se ut som om vår leverandør fortsatt vil ha noe parafin på lager på Slagentangen (Tønsberg), men dette vil si at transporten fort vil gjøre at fossil parafin vil bli en del dyrere, og leveringstid må en påregne å bli en del lengre en tidligere.


Vi vet heller ikke hvor lenge dette vil være tilgjengelig her. Installerete Wallas ovn sist helg, og kjøpte parafin fra pumpe på den lokale Uno-X stasjonen til 16- per. Ser at autodiesel er ned i. Det finnes firmaer som leverer til hyttebruk, til byggtørkere, o. Så sjekk dette, hvis du kan bruke slik parafin.

Sist endte jeg opp med å kjøpe Fritidsparafin (L kanner), men hos en som reparerte byggtørkere. Og til omtrent halve prisen av den bensinstasjoner tar for sin Firtidsparafin. L Kristal parafin fordelt på stk praktiske 2L kanner. Drivstoffet parafin må ikke forveksles med parafin til medisinsk bruk (paraffinum liquidum, mineral oil), også kjent som parafinolje, renset parafin eller flytende parafin. Faste lave priser - hele tiden!


Hvorfor være alene om å ha faste lave priser på drivstoff? For det første er det begrenset hvor store naturlige svingninger det er i oljeprisen fra dag til dag. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Nedgangen har vært drastisk de siste åra.


På midten av 90-tallet sto tre ganger så mange parafinovner og putret i norske eneboliger, tomannsboliger og rekkehus. Søk etter parafin på Kelkoo. Sammenlign tilbud på parafin fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Ved en normalt vedlikeholdt kamin, utnyttes av energien sammenlignet med panelovner.


Denne parafinen er ikke egnet for lamper og flyttbare ovner hvor det anbefales at du bruker fritidsparafin. For lamper med keramisk veke anbefales lampeolje. Selv om det er utformet et forbud om bruk av fossil fyringsolje og parafin (mineralolje) til oppvarming av bygninger, så er det noen unntak.

Blant annet kan NVE gjøre unntak av hensyn til forsyningssikkerhet i et avgrenset geografisk område og innenfor en tidsavgrenset periode. Torsdager har vi åpent til kl. Parafin bør fortrinnsvis hentes hos oss pga. Flytende parafin virker smørende på tarmen og bløtgjørende på tarminnholdet. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på. Wallas-parafinen ble ikke med i sortimentet til Wallas Norge pga vanskelig distrubisjon. Fritidsboliger som ikke er tilknyttet strømnettet er unntatt fra forbudet. Helt siden den gangen har bedriften levert parafin og fyringsolje til distriktets befolkning.


I tillegg leverer vi diesel og smøreolje, fett og teknisk kjemiske produkter til gårdbrukere, transportører og annet næringsliv i Østfold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg