onsdag 3. juli 2019

Lage tapet av egne bilder

Søk Lage Egne Bilder. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Fotobøker og andre fotoprodukter med bildene dine.


Du kan lage din helt unike fotobok med egne bilder, som forteller en personlig historie. Hvilke bilder kan jeg bruke om jeg vil lage et eget fototapet Familiebilder, naturbilder, illustrasjoner og feriebilder – hos oss kan du laste opp det bildet du ønsker, og skape ditt eget unike motiv.

Har du ingen egne bilder du vil trykke som tapet , kan du lete hos bildebyrået Dreamstime. I tillegg til antall piksler er også andre faktorer med på å avgjøre om kvaliteten er tilstrekkelig for å lage et tapet av et bilde. Lysforholdene i bildet er med på å påvirke det endelige resultatet.


Et mørkere bilde krever ofte høyere oppløsning for å oppnå et godt resultat. Fokus i bildet spiller også inn. DinSide her ikke testet de nevnte produktene eller firmaene, og kan ikke uttale oss om levering, kvalitet eller firmaenes. Lag et bilde av et tapet.


På veggen bak sofaen har vi klippet til et stykke tapet fra serien Camille, som forhandles gjennom blant andre Storeys. Se gjennom alle bildene dine og se hvilke som egner seg best til å lage veggbilder.

Har du kanskje et utrolig bra blinkskud som virkelig ville gjort seg som veggbilde? Du kan selv laste opp og designe ditt bilde her. Har du ikke selv et bilde , får du her også tilgang til en billedbank (Fotolia) med over millioner bilder. Designverktøyet HP Wallart er enkelt å bruke - du kan laste opp egne bilder , finne bilder hos Fotolia eller finne eget tapetdesign hos Pattern Design for å lage helt unike tapeter.


Hvorfor ikke lage en tapet av et favorittbilde av familien, husdyret eller fra ferien. På Sumopix har du mulighet for å lage ditt eget personlige fototapet som kan forandre innredningen. Se hvordan du kan lage din egen tapet – med bare ark du har printet ut. Eller hva med et bilde fra en uforglemmelig ferie? God kvalitet er viktig.


Dersom du ikke har noe personlig du vil lage tapet av , kan du velge fra et stort utvalg av ferdige fototapeter. De fleste fototapeter med egne bilder trykkes på papirtapet. Dette er ofte mer vrient å sette opp - og resultatet kan fort bli deretter.


Inspirasjon Interiør har derfor lansert fototapet med eget bilde trykket på vinyltapet med fiberbakside. Denne typen tapet er lett å lime opp, og danner ikke like lett luftbobler. Det er også mulig å strekke det enda lenger, og bestille fototapet av egne fotogafier. Hos blant andre tapetshop. Da er tapetet vaskbart, og leveres i ruller.


Husk bare at bildet ditt må være minimum megapiksel stort, og sjekk med produsenten hvilket format fotografiet skal ha (TIFF, RAW, JPG).

Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Hvis pakken ikke kommer frem før jul, får du pengene tilbake!


Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå! Skap dine egne kunstverk med smartphotos fantastiske produkter. Med ditt foto på lerret får du et personlig kunstverk på veggen. Med foto på laminert poster får du en fantastisk forstørrelse av bildet ditt pp en hard alu plate.


Med fotocollage kan du selv mikse og matche blant bildene dine og sette dem sammen til en collage. Syns man tapet blir for avansert, fins det andre populære produkter for å vise fram egne bilder i stort format. Det går blant annet an å få trykt bildet på lerret, eller på fotoblokk, som kan plasseres stående på en hylle eller kommode. Slike produkter finnes fra alle fotoleverandører.


Eller du kan lage en collage med alle barna dine til ditt kontor, eller gi den som gave til besteforeldrene. La eventuelt barnene utvelge deres yndlingsbilder, og gi dem en helt unik veggdekorasjon til barnerommet. Et flott tapet kan gå rommet til å vise seg fra en helt ny side. Fototapet kan endre utseendet og fornemmelsen av et rom uten styret med den tradisjonelle tapeten. Bruk personlige bilder.


Selv har jeg for eksempel brukt bilder av hundene mine. Materialet til bildene finner du mange steder, fra hobbyforretning og billigbutikker til dine egne skuffer. Lerret kan du kjøpe i metervis, og flere steder får du også kjøpt ferdigtrukket lerret. Det er viktig å kjøpe lerret av en viss kvalitet.


Det finnes mange metoder for å lage fotokollasjer, og noen av dem er enklere enn andre. Vi har funnet de tre det er lettest å bruke – og som gir de flotteste resultatene. Flytende tapet er egentlig laget av avfall: fra skrivepapir, fra fin fin sagsmuss, fra eggbrett, fra ermer fra toalettpapir og papirhåndklær. Og hvis egg i familien ikke spiser i de riktige mengdene, fordi papirbrettene trenger mye, og bushingene vaskes inn i toalettet, så er det papir fra gamle aviser og magasiner for alle.


Opphavsrett og valg av bilde. Når du skal velge bilde er det lurt å tenke på opphavsrett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg