onsdag 24. juli 2019

Magnetark a4

Magnetark a4

Stort utvalg av magnetark hos AJ Produkter. Se utvalget og kjøp på nett! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Bestill vår katalog gratis!


Magnetark a4

Over 4sider med kvalitet. Konsis trykker og skjærer magnetfolie med rask, effektiv og god service - i høy kvalitet. Konsis er et trykkeri og kommunikasjonshus som leverer kreative tjenester og produksjon!


Kjempe utvalg av magneter, magnetark og magnetiske produkter til lave priser. Norges største utvalg. Finn laveste nettpris her. Ikke velegnet til magnetiskt glass.


Også til bilreklame på messer (faller av under kjøring i høy hastighet). Kjøp magnetfolie og magneter hos Magnordic. Gjør et magnetskilt eller en flott grønn magnetisk tavle med magnetfolien.


Magnetark A, Rø NOK 300. Selvklebende magnetfolie i A-format til uendelig mange bruksområder. Størst utvalg av magnetfolier og magnetfilm. Rask levering (3-dager). Veldig fleksible magnetark av magnetfolie.


Magnetark a4

Den ene siden er farget (se bilder) og den andre siden er mørkegrå. Utskåret magnetfolie med kort leveringstid og imponerende trykkkvalitet - Konsis Grafisk. Med dette magnetiske arket kan man lage egne kjøleskaps figurer.


Skriv med whiteboard-tusj. Vi lagerfører selvklebende etiketter med tall og bokstaver i flere størrelser. Se også vårt utvalg av magnetark -, tape- og bånd. Vitt Amagnetark som är böjligt och tunnt. Det går att klippa i det med vanlig sax.


Arket fäster på nästan alla magnetiska ytor utom glastavla. Det finns många användningsområden för magnetarket - klipp ut precis den storlek du behöver. Vi sælger magnetfolie som bånd eller i ark. Her i denne kategori har vi samlet alle vores ark, helt ned fra str. Aog op til over meter lange magnetark af kraftig magnetfolie af høj kvalitet.


Vores magnetark ligger i den høje ende af bæreevne for magnetfolie (ca. g. pr. cm2) og har en høj fleksibilitet, så de kan sidde på buede. Hvide magnetark (magnetfolie mm.). Findes også i farver. Dag-til-dag levering.


Billig fragt og dag-til-dag levering i DK.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg