mandag 22. juli 2019

Kontaktplast drivved

I dag er nettbutikken en familiebedrift som spesialiserer seg på raske, enkle og billige oppussingsvarer til. KONTAKTPLAST som etterligner treverk kommer i en rekke realistiske design, farger og strukturer. Brukes i interiøret, på møbler, til å kle inn bokser, permer, hyller m. Kontaktplast , selvklebende dekorplast. Vil du ta bort kontaktplasten igjen, gjør du det enklest ved å varme den litt forsiktig med en hårføner.


Få drivved -stilen med kontaktplast ! Du slipper unna snekring, pussing, beising, tørketi støv og å vaske etterpå! Disse flotte bildene er. Se flere kontaktplast med. Dekorplast gör det enkelt att piffa upp miljöer på egen hand. Designfolie er blitt et svært populært produkt, som brukes til å fornye bl.


Man kan få et helt nytt og personlig preg på alt, kjøkkenbenker, skap. Med litt kontaktplast kan det bli hvor kult som helst og du slipper å bruke penger på å kjøpe et nytt bord. Vask overflaten du skal legge plasten på grundig. Klipp til et stykke kontaktplast som er litt større enn området du skal dekke. Fest folien i et hjørne og jobb deg utover, bruk gjerne linjalen for å fjerne all luft.


Kun fantasien setter grenser. Du kan kle en innerdør med glinsende metall, forvandle det laminerte baderomsskapet til et eksklusivt tremøbel, kle døren til garderobeskapet med speilplast, få en enkel furuhylle til å se ut som om den er laget av drivved , eller forvandle kjøkkenbenken til en. Bytt deDet er ingen grunn til å bytte ut velfungerende skap og skuffer. Den enkleste, men også dyreste løsningen er å bytte kjøkkenfronter. Eg har to vinyl kontaktplast fra Lindas decor design.


Røtter og runde trebiter kan pyntes. Drivved er er morsomt å jobbe med. Senere kan du lage bilder eller et album ved hjelp av kontaktpapir. Noen typer blomster kan også tørkes.


Heng dem opp-ned i små buketter og la dem tørke. Dekorer ditt bord med selvklebende folie – DIY fra. HOW TO: Montere kontaktplast på spisebord. Innsender Anita Sva har alltid vært fascinert av drivved og den spesielle sjela. Olje kan brukes på ubehandlet treverk , tidligere oljede overflater og som forsegler på beiset treverk.


Se det enkelte produkt for informasjon. Se så FANTASTISK det har blitt hjemme hos kundene våre som har fornyet ulike møbler med kontaktplast som etterligner drivved. Vi har Norges største utvalg av kontaktplast med alt fra tre , drivve marmor, betong og fliser til tavle- og speilfolie.


Kontaktplast drivved

Du får for eksempel kontaktplast som ser ut som både marmor, tre og betong. Gå fra malte møbler til treverk med kontaktplast ! Her har et tre blitt laget ut av kontaktplasten Rustic som etterligner drivved. Hos MAXBO finner du et godt utvalg av benkeplater i ulike materialer av høy kvalitet.


Kjøp på nett eller i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg