fredag 12. juli 2019

Nille stearinlys

Nille stearinlys

Vi er best på lys: Stearinlys av 1 stearin, stakelys til selskapet, kronelys i høstens farger, kubbelys til lysfat og lykter både inne og ute, telys i blank kopp og mye mye mer! Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker.


Nille stearinlys

Anita, med den fine bloggen Anitas Interiørverden, skriver i innlegget sitt at hennes venninne har gått til innkjøp av stearinlys hos - nille. Faktisk har venninnen handlet så mange stearinlys , at vi muligens burde øke beholdningen etter hennes innrykk i butikkhyllene? Neida, butikken får fyllt opp igjen.


Lys opp FØRJULSTIDEN! Kampanjeperioden gjelder 1. Pass på at veken ikke er lenger enn en centimeter før du tenner opp. Gode kjøp til hyggelige priser ! Det er først og fremst salget av stearinlys som har sørget for at. Samler du på stumper for å smelte dem om igjen og lage nytt lys , eller går d. Nille kundeavis finner du på Tiendeo. Vi svarer på spørsmålene dine, og tar i mot kommentarer og forslag.


Hos Kid finner du lys i alle varianter. Vi har et stort utvalg av duftlys, kubbelys, kronelys og telys til lave priser! Se mer og kjøp på Kid.


Derfor er palmeolje nå forbudt i svanemerkede stearinlys. Verdens koseligste klimatiltak. Vi er på Europatoppen i bruk av levende lys her i Norge. Særlig i hæst- og vintermærket lyser vi opp hjemme våre med blafrende lys. Men det er stor forskjell på dem.


Nille stearinlys

Mange av dem er laget av parafin. Svanemerkede stearinlys. Et stearinlys må eksempelvis består av minst fornybar råvare og avgi en svært begrenset mengde sotpartikler.


LED-lys er meget troverdige kopier av levende lys. Alt til cafe, hotell og restaurant. Kvalitet, god pris og rask levering! Hva skjuler seg bak trenden? Elektriske stearinlys (kronelys) med batteri Stearinlys med batteri er også blitt en større artikkel innenfor elektriske lys, så derfor har vi nå satset på å ha et par forskjellige typer, som kan hvert sitt kan man si.


Du kan finne elektriske stearinlys som ligner riktige lys i mere eller mindre gra og prisforskjellen er stor. Oppgitt brenntid på timer. Lengden på lyset er cm. Etter timer har det brent ned 5cm.


Lysene selges i pakke på stykk, til en pris på 5kroner eller kroner per stykk. Fantastiske LED batterilys og telys som ser veldig realistiske ut og gir et fint lys. Vi har testet både kubbelys i stearin og i parafin, og alle stearinlysene befinner seg i den dyreste enden av skalaen: Alle har en kostnad på fra øre per brenntime - og opp til Coop-lysets kroner per time.


Nille stearinlys

SLUKKET AV SEG SELV: Dette lyset i 1prosent stearin fra Clas Ohlson, slukket av seg selv. Det er stearinlysene fra Asp-Holmblad som vinner testen. Disse lysene brenner nest lengst, og har samtidig god pris og er rene stearinlys av fornybare stoffer. Det dyreste lyset er Mimosa fra Nille. Bestill på nett, hent i butikk eller nærmeste postkontor.


Stort utvalg kubbelys, telys, kronelys og duftlys i ulike farger og design. Uansett hva slags kubbelys du er på jakt etter, finner du typen du ser etter hos Europris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg