tirsdag 2. juli 2019

Koblingsur digitalt

Koblingsur digitalt

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Tenn og slukk lamper automatisk. Brukes for å lure tyven og energi. Programmerbart for flere til- og fraslag per uke. Legg til Kjøp og Hent.


Koblingsur digitalt

Koblingsur, digitalt. Modulbredde moduler. I Hagers digitale koblingsurserie finner du ur med 1-, eller kanaler, uke- eller årsur. Størrelser fra til moduler. Et koblingsur benyttes til å strømmen av og på til faste tider.


Hos Elektroimportøren finner du koblingsur som er digitalt eller mekaniske som er beregnet for inne- eller utebruk fra kjente merker som Namron og EIP. Ideel for energibesparing og økt si. Ukeprogram med opp til automatiske til- og fraslag per døgn som også kan styres manuelt. Digital timer med lydløst tidsur. Nedtellings- og randomfunksjon.


Koblingsur digitalt

Display og knapper på oversiden gir enkel betjening. Solens opp og nedgang bestemmes utifra innprogramert by eller koordinater. Innbyggd backupbatteri holder programmet ved strømavbrudd. Enkel programmering med til- og fraslag (f.eks. for morgen og kveld). Innebygd backupbatteri, timeren behøver ikke sitte i uttaket ved programmering samt at innstilt program beholdes ved strømbrudd.


Finn de beste prisene på nettet. Lite format, lett å plassere. Ukesprogram med minneplasser for til- og fraslag. Pulsprogram med minneplasser. Les tester og omtaler før du kjøper.


Den var firkanta, kosta rundt 100-lappen og hadde en liten skjerm på toppen. Samme produkt selges av en rekke andre forhandlere rundt om, så vi snakker nok om generisk tsjainaware ulike selskaper kan klaske logoen sin på. Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her!


ONNLINE DIGITALT KOBLINGSUR KANAL. Kontakturene er beregnet for påveggs- og skinnemontering. För montage på DIN-skena. Søk etter digitalt koblingsur på Kelkoo.


Koblingsur digitalt

Sammenlign tilbud på digitalt koblingsur fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Sol eller snøstjerne i displayet viser status. Andre datoer for skifting kan også velges. Dagene kan programmeres i blokker.


Mit Biltema gør det sjovere og nemmere at være kunde hos Biltema.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg