mandag 8. juli 2019

Elektrisk gardinskinne

Goelst elektriske gardinskinner brukes på mange forskjellige måter over hele verden, i helsesektoren (blant annet elektriske skinner for sengeseparasjon), pleiehjem, hotellbransjen og verftsindustrien. Toso Norge AS er leverandør av et stort utvalg av gardinoppheng, liksom gardinstenger- og skinner, liftgardin-teknikker og rullegardiner. Alle produktene lages. En modell for hver smak.


I kolleksjonen kan du velge mellom fem ulike gardinmodeller, alt fra tradisjonell rynkebåndsgardin til trendy loungegardin. Tenkte derfor på å få tak i et system for elektriske gardiner som kan trekkes fra front og helt bak til bakvegg (strekk på 4m).

Fant fort frem til et system som kommer fra Weba (Mottura 401), som virket enkelt og bra til formålet. Og det er en pris som er totalt uaktuell. Installer elektriske gardinskinner, og forbind dit hjem. Med Somfys hjemmeautomatisering kan dine gardiner med fjernbetjening styres individuelt eller gruppevis. Og så er elektriske gardiner en essentiel og praktisk løsning for personer med nedsat mobilitet.


Sidst men ikke mindst, kan elektriske gardiner trækkes for eller fra, når man ikke er til stede og således simulere, at der er nogen hjemme. De reduserer også støy utenfra og bidrar til å holde kulden ute (eller varmen). Automatiske gardinskinner gir luksus og komfort!

Elektrisk gardinskinne med fjernbetjening. I tillegg kan du simulere at det er. Somfy tilbyr en fin gave denne våren til alle kunder som kjøper solskjerming , motorisert interiør produkt ( elektrisk gardinskinne , elektrisk rullegardin etc) eller. Du former rynkene ved å dra i snorene.


Bak på båndet trer du i rynkebåndskrokene som du siden hekter i øyet på ringene som igjen henger på gardinstangen, eller i glideren som allerede sitter i skinnen. Du skal alltid sy på rynkebåndet i glatt. Utseende til en klassisk gardinstang, kombinert med komforten til en snorbetjent gardinskinne. Stabilt system med bærekapaistet på opptil kg per meter. Elegant skinne med meget detaljert og solid finish.


For middels tunge til tunge gardiner. Denne kan monteresusynlig i taket. Basic gardinskinne : motor 24V, hvit profil, takfeste, betjeningsbryter, strømforsyning 24V. Se vårt store utvalg innen solskjerming, motorisert solskjerming, skodder, terraseavskjerming, markiser, gardinstenger og mye.


Sol og vindsensoren styrer den motoriserte solskjermingen etter sollyset og skulle. Somfy Irismo er det prisbillig alternativ, som har en stærk motor med friløb, som sikrer at hverken motor eller stang går i stykker, hvis der hives i gardinet, i stedet for at betjene det med fjernbetjeningen. Kablet der kommer ud af Irismo motoren, vender altid nedad.


Vores gardinskinne produkter. Goelst udvikler skinnesystemer til enhver gardin- og stoftype, alle vinduer, samt alle væg- og loftshængte typer til ethvert rum.

Les mer år med gode tilbud. Skandinaviske røtter. For den optimale opplevelsen godta cookie plassering. Handle trygt og enkelt hos på bobildeler. Gardinskinne FLEXI 240cm hvit Pr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg