torsdag 25. juli 2019

Kraftvask biltema

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Meget effektiv og hurtigtørkende kraftvask. Løser opp fett, olje, bremsevæske, smøremiddel, tjære, bindemiddel og smuss på motorer, maskiner, verktøy, kjeder med mer. Kompatibel med de fleste typer plast. Bestill katalogen her!


Mye har skjedd siden den første katalogen kom ut. For rengjøring av fasader og malte flater, også før ommaling. Brukes til grovrengjøring av flater som skal males eller behandles. Fjerner fett, olje, sot og skitt fra hus, terrassedekke, garasje.


For flater som skal males eller beises og etter fasaderengjøring. Jeg har akkurat tabbet meg ut nylig med å bruke kraftvask i. Har selv brukt biltema terrasserens og Kärcher terrassevasker med. Hvis du bruker Kraft vask så spyl VELDIG godt etterpå. Har precis blivit husägare och ska nu måla om mitt hus. Firmanavn BILTEMA NORGE AS Postadresse Industrivegen Postnr.


Her finner du rimelige produkter som gjør det enklere og billigere å eie et kjøretøy! Biltema har alt du trenger til din bil og MC! Før overmaling - ikke mal soppen inne. Jotun 2-i-Kraftvask og Soppfjerner. Produktet både rengjør, samt at den dreper og hindrer sopp og alger å gro på veggen.


Duger klor til husvask før beising senere i vår? Produsentene av samtlige typer husvask anbefaler at du spyler av med. At det er mellom de forskjellige produsenter av kraftvask ikke er kvalitetsforskjeller vil jeg også bestride. Jeg har sittet på et utall av seminarer i regi, av alt fra malingsprodusenter til arbeidstilsyn, og hørt på hvordan oljebaserte produkter har blitt rakket ned på. Det finnes flere varianter av kraftvask , men dersom denne blandes svakt kan den fint brukes.


En terrasserens er ofte laget for å fjerne gammel beis og olje. Men den kan også blandes veldig svak og brukes. Uansett er det bedre å bruke et utvendig produkt som er laget for å fjerne alger og mose og lignende. Jeg var engang på besøk hos en kollega, og hans nabo brukte da kraftvask i bøtte og en oppvaskbørste for å skure huset. Han holdt på halve dagen før jeg tipset han om å bruke HT istedet, og da var resten unnagjort på en time.


Bare hold god avstand slik at du ikke spyler rett inn i treet og skader det, så er det null stress. Vask av terrassen bør gjøres med jevne mellomrom, men det er forskjell på den årlige vedlikeholdsvasken og den du gjør når du skal rense terrassen før behandling. Om du skal beise eller male på nytt, bør du bruke kraftvask som også matter ned tidligere beis eller maling, anbefaler Scavenius.


Følg anvisningen på produktet, råder Scavenius videre. Desinfiserende middel som hindrer sopp- og algevekst på maling, beis og dekkbeis. En god husvask forlenger levetiden på ytterpanelet ditt, hindrer soppangrep og gjør at du slipper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg