onsdag 17. juli 2019

Jotun elegant ncs

Jotun elegant ncs

En lun, flott mørk gråtone. Perfekt kombinasjon til en mengde andre kulørte farger! Alt fra gylne gule, grønne, oransje, røde, blå og turkise for å nevne noen. En svært anvendelig farge med andre ord.


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Bent Eide Solholm ‎ to Jotun LADY.


Deler på denne siden. Hjelp for tilgjengelighet. En mørk, gulaktig grå tone. Vi kjenner ikke til fargekoder på Epoq kjøkken dessverre, så her må du ev kontakte dem for NCS kode.


Jotun elegant ncs

Jotun produserer kun malinger som selges som LADY, Sens eller Jotun. Maler du med Jotun farger i Jotun maling (blandet over Jotun blandemaskiner) har du en trygghet for at fargen blir slik den blir fremvist i fargekartet og på våre fargeprøver. Det kaller vi Jotuns Fargetrygghet. En gulaktig gråhvit tone. Klassisk Hvit blir lett litt kjølig til Tidløs og kan vippe Tidløs i litt grønn retning.


Med Tidløs på kjøkkenfronter kan du gjerne velge den som lys grå tone i andre rom. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Jotun Elegant er en lun, flott mørk gråtone. Hvilke andre kjøkkenfronter kan du velge, står du fritt til å velge alt av ncs koder ? Når du først har funnet den perfekte fargen, er det jo viktig at den blir akkurat slik du vil ha den. Takket være Jotun Fargetrygghet vet du, at når du velger våre malinger, blir veggfargen nøyaktig lik lamellen slik du ser den i fargekartet.


Jotun elegant ncs

Opplev de nye fargene her. I Elegant Minerals paletten finner du elegante kalkfarger. Se fargene og få forslag til matchende farger. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd.


Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. Hos Maxbo finner du Lady maling fra Jotun som gir et elegant sluttresultat. Kjøp på nett eller i butikk. Harmoni, 18Valmuefrø, 14Grå Skifer, 12Demring, 80Dunkel og 14Elegant. Men av farge så valgte jeg og kona en mørk grå farge som heter Elegant i Jotun Lady Balance (den er matt).


Innredning og vegghyller: LADY Interiør Tre farge. Veggen er malt i Bomull og jeg har ei stor bokhylle mot veggen som jeg ønsker å male i en mørk gråfarge og vurerer Elegant. Har ellers en vegg i rommet som er i Grå Skifer, så fargen på bokhylla bør passe mot Grå Skifer og. SKAP FARGEHARMONI Et godt tips er å se rommene i sammenheng. Slik kan du skape en harmonisk fargeopplevelse fra rom til rom.


Bak på alle fargeprøver i Jotun Fargesenter, finner du anbefalte kombinasjonsfarger fra våre fargedesignere. Du kan også be om fargeråd på fargerad. Elisabeth Falck-Ytter. Når du velger en interiørmaling fra Jotun kan du være trygg på at produktet leverer på alle disse egenskapene. Velg malingen med de produktfordelene som dekker dine behov.


Med Jotun Fargetrygghet er du alltid garantert riktig fargegjengivelse. LADY BALANCE Vakre, matte vegger og godt inneklima. MAXBO-ekspert Pannberg har tro på at en del av de nye Jotun -fargene kan bli bestselgere denne høsten. Blå- og grønntoner er farger det allerede selges mye av. Jotun mener også terrakotta og gammelrosa vil bli trendfarger.


Jeg tror nok det tar litt tid før folk tør å bevege seg i den retningen, men du trenger jo ikke male hele stuen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg