tirsdag 9. juli 2019

Epoxy vegg bad

Konsistensen på epoxy er omtrent som vanlig maling. Vil renne ned på gulvet. Uansett vil du ikke finne noen som anbefaler epoxy på bad , ikke i Norge i hvert fall. Kjøp på nett eller i butikk. Hvordan man skal legge epoxy på vegg forstår ikke jeg.


Bruksområder: gulv, vegger og interiør mm.

Hvis man skal male betonggulv er epoxymaling et godt alternativ. Epoxy Belegg Bad Sandnes. Få tilbud fra flere leverandører fra Asker. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Nå kan du velge lekre flismønster til badet, skap et nytt design på ditt bad.


Våre beste tips for å endre stilen enkelt er å bytte ut: håndklær med frynser, knagger, småmøbler og speil! Det vil gjøre en stor forskjell. At et epoxy gulv bad både er slitesterkt, lett å rengjøre og ser unikt og fint ut, er nok flere av grunnen til at det skjer.


Underlaget er viktig.

Når man legger epoxy skal gulvet være dødt, og det er derfor det blir primært lagt på betonggulv. Horisontal betongflater som de finner i garasjer og kjellere krever en muriatic syre vask for å fremme vedheft før epoxy maling vil feste. Forsøk aldri å male betong gulv med epoxy på samme måte som du ville en vegg. STUA kan også ha glede av et gulv som er malt med epoxy.


De fleste stedene er ikke slitasjen veldig stor, men for eksempel gangbanene og gulvet ved spisebordet er hardt belastet. Også på badet kan du male med epoxy – rett på våtromssikret, pusset vegg i dusjhjørnet. Du kan også blande kvarts i malingen til gulvet, slik at det blir. Vi legger mye på bad og våtrom, men også i resten av huset som på soverom, i stue og på kjøkken, forteller Birk.


Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre baderomsløsninger her. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Byggprodukter for nordisk klima. Leverandør av sportsfiskeutstyr på internett.


Kjente merkevarer til lavere priser. Et godt gulv er mye verdt. Våre produktleverandører tilbyr et svært bredt.


Egnet for gulv utsatt for mekanisk og kjemisk påkjenning i bolig, industri og handel. Nye betonggulv skal være tørre og rene fra støv, olje og andre urenheter og herdet minst.

FS EWer en to-komponent epoxy maling for sement og betongunderlag. Malingen er meget slitesterk, diffusjonsåpen og har høy glans. Den gir en hygienisk overflate som er enkel å holde ren.


Han blander i farge etter kundens ønske, og gulvet legges ut flytende. Birk registrerer at bedriften legger stadig flere epoksygulv for privatkunder, og i alle type rom. Kan også benyttes på gipsplater - som f. De største feilene er at man ikke bytter ut sluket så det passer membranløsningen. Feil finnes ofte også i overganger mellom gulv og vegg , hjørner og rørgjennomføringer.


I tørre soner går det utmerket å male inne på bad med vanlig interiørmaling. I våtsone, altså det området som utsettes for direkte vannsprut, bør det imidlertid være produkter som tåler fukt, forteller Per Lund Nilsen ved teknisk service i Scanox til Ifi. Det er der man finner de største fuktskadene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg