fredag 26. juli 2019

Stellebord til badekar

Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Få varene levert hjem. Vi har stellebord i alle kategorier: vegghengte stellebord , klassiske gulvstellebor sammenleggbare stellebord og stellebord med badekar. Når det gjelder varemerker, er våre stellebord fra merker du kjenner igjen og kan stole på.


Vi har Troll- stellebord , BabyDan- stellebord og Inovi- stellebord , bare for å nevne noen få. Vi har stellebord som både er praktisk og dekorativt, og har lang levetid siden de kan gjøres om til enten kommode, skrivebord eller bokhylle når bleiestadiet er over. Brukt stellebord selges. Badebaljen har en tappeslange for enkel vanntømming i vasken, badekaret eller gulvbrønn.


Badekar under stellebordet. Du kan enkelt veksle mellom bad og stellebord ved å kneppe opp sikkerhetsspennene og felle ned stellematten under tiden du bader barnet ditt. Det har også noen lommer til litt stæsj på sidene. Vi hadde først tenkt at vi ville ha et stellebord med badekar til babyen for å få god høyde på det også, men det er så kort tid man bruker det, så vi kjøper heller en badebalje på Ikea til de første månedene.


Stellebord til badekar

Den gode nyheten er at ingen av bordene velter. Når du skal ut og kjøpe stellebord , er det viktig å tenke på at det skal brukes i flere år. De aller fleste bruker bordet helt til barnet slutter med bleie. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Barnas Hus vil skape en bedre hverdag for de små – og for alle som elsker barn.


Han hadde vært på en bensinstasjon barna sine og måtte skifte en bleie på gulvet. Dette irriterte ham og ideen om å bygge et veggmontert stellebord ble født. Norges største utvalg av badekar for hjemmet. Uansett hvilken type du er kan et badekar være toppen av kransekaken på et hvert baderom.


Stellebord til badekar

Stort utvalg av baderomsmøbler. Servanter, skap, skuffer, m. Fleksibel finansiering. Se alle våre modeller. Kjøp badekar hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg!


Ditt sted for alt du trenger til barnet! Plassbesparende og praktisk stellebord til å ha oppå badekar , med badebalje under. Baljen kan tas av, noe som gjør at bordet tar mindre plass. Du finner også andre Møbler produkter fra 2ME hos Lekmer.


Stellebord til badekar

Vi løste det enkelt med ei god stellepute - en periode oppå vaskemaskinen, senere på en benk på vaskerommet. Og noen ganger stella vi på stelleputa på badgulvet. Flott stellebord til dukkene med badekar , hyller, uro og diverse annet utstyr. Hyllene kan justeres etter behov og hele stellebordet måler b76cm x d47cm x h77cm. Disser er justerbare i ulike posisjoner, de er uavhengige av hverandre.


Stellebordet plasseres på badekaret med sine klemme-føtter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg