mandag 29. juli 2019

Frankincense eterisk olje

Mange typer eteriske oljer. Les mer og bestill her! Resepsjoner, venterom og display. Se innredning til klinikker her. Siste nytt fra Solguden. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!

Kom i kontakt med Solguden. Den eteriske oljen har en varm, treaktig og søt duft. TERAPEUTISK: Oljen er svært anvendelig ved massasje og i bad. Generelt er den dypt beroligende.


Denne oljen er fantastisk for huden! Frankincense , også kalt virak, er en eterisk olje som utvinnes fra Boswellia treet. Den leger brannsår, utslett, kutt og skrubbsår.


Den har så mange gode egenskaper at du kommer veldig langt med denne, dessuten dufter den fantastisk godt.

Miks noen dråper frankincense med en beroligende mist og spray huden ved behov. Hvordan blande ut frankincenseoljen. Ufortynnet eterisk olje er ekstremt konsentrert, og er ofte for sterkt å bruke direkte på huden. Som med alle andre eteriske oljer , er det best å blande ut fankincenseoljen i en vegetabilsk olje (også kalt baseolje) før bruk. Ved å kutte spor langs trestammen avgis harpiks som etterhvert hardner til såkalte tårer.


Det er den aromatiske virak-harpiksen fra disse ”tårene” som senere destilleres til eterisk olje. Eteriske oljer er flyktige, dvs at de fordamper lett, og dermed skiller eteriske oljer seg fra, f. Oljene utvinnes fortrinnsvis ved dampdestillasjon av nyhøstede planter. Eterisk frankincecnse olje som er velegnet til moden og sensitiv hud. Virker stimulerende på cellefornyelsen.


Eterisk olja frankincense av sorten carterii i premiumkvalitet. Frnakicenseolja har varma, kryddiga och balsamiska undertoner med en frisk och citrusliknande toppnot. Oljen har en affinitet til urinveiene, og brukt i varme kompresser eller til lokal vask kan frankincense hjelpe til å lindre blærekatarr. Da den er et livmorsstyrkende middel, kan den være til nytte ved unormalt kraftig menstruasjon.


Sertifisert vegansk av The Vegan Society. Boswellia er et 6-meter høyt tre med tykk stamme og glatt bark, og en vid flat krone. Opprinnelse: Etiopia.

Har en søt, varm og treaktig duft. Det er styrking, rensing, energi og også godt for meditasjon. Våre raske liv trenger noen ganger retrett og kontemplasjon. Ofte brukes til hoste, forkjølelse, infeksjoner, nervesituasjoner, spenning, stress og sår.


Kjempefin ved meditasjon, da den virker beroligende og fremmer en opphøyd meditativ tilstand. Oljen inneholder monoterpener, sesquiterpener, monoterpenoler, sesquiterpenoler og ketoner. Selv om de kan inneholde utilstrekkelig flyktige boswellinsyrer (triterpenoider), selv om de kan være til stede i løsningsmiddelekstraksjoner.


Kan også anvendes ved lett hoste og ypperlig til behandling av voksen hu arr og strekkmerker. Naturkilden kan nå tilby doTERRA eteriske oljer av beste kvalitet. For oss er bruk av rene, eteriske oljer en naturlig ledd i en renere hverdag.


Lindrende ved lette menstruasjonssmerter. Hva er eteriske oljer ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg